середа, 03 вересня 2014 18:12

Яценюк вчиться блефувати у Путіна - експерт

Яценюк вчиться блефувати у Путіна - експерт
Фото: www.politnavigator.net

Проект "Стіна", який анонсував прем'єр Арсеній Яценюк, є черговим піаром. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Володимир Цибулько.

"Хотів би я, щоб Яценюк сам поїхав і заклав першу цеглину у цю "Стіну" десь на Донбасі. Звичайно, кордон зміцнювати треба. Але це метафорична назва, яка так само вмотивована піарівськими цілями, як і підготовка законопроекту про неможливість входження ні в які блоки із Росією чи то зняття поправки про позаблоковість України. Це все пов'язано із виборчої кампанією - Яценюк іде на вибори. Хоча від нього насправді вимагається звіт по стану соціальної політики, економіки, платіжному балансу, а не щодо стін", - зазначив він.

За словами експерта, заява Яценюка про приєднання до НАТО - його головний коник на виборах.

Політолог вважає, що Росія не реагуватиме на заяву українського прем'єра. "Який смисл? Вони прекрасно розуміють, що це. На тлі заяв про "Стіну" квазі-мирні ініціативи Путіна виглядають так само комічно. Президент Росії блефує. У них один стиль. Яценюк вчиться у Путіна блефувати. Російський президент добивається, щоб з ним заговорив Обама. А той цього робити не буде. Путін стільки разів обманював світових лідерів, що вони з ним, як з рівним, ніколи не будуть спілкуватися", - наголосив Цибулько.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк вчиться блефувати у Путіна - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі