неділя, 07 жовтня 2012 14:19

Яценюк вимагає знайти винних у побитті Тетяни Чорновіл і припинити тиск на опозицію

Яценюк вимагає знайти винних у побитті Тетяни Чорновіл і припинити тиск на опозицію
Яценюк скаржиться, що в опозиції часто доводиться займатися захистом своїх кандидатів у депутати. Фото: frontzmin.ua

Об'єднана опозиція "Батьківщина" вимагає встановити і покарати осіб, винних у побитті кандидата в депутати Тетяни Чорновіл та припинити тиск на кандидатів від опозиції.

Про це заявив голова Ради Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Арсеній Яценюк на прес-конференції в Дніпропетровську в неділю, 7 жовтня, повідомляє прес-служба "Фронту Змін".

"Окрім шаленого адміністративного тиску і підкупу виборців, окрім тиску на членів ОВК і ДВК, окрім відвертих і нахабних спроб фальшування виборів, почалася ситуація, яка ніяк по іншому не може називатися, окрім як кримінал", - підкреслив Яценюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналістку Чорновіл після випробування зеленою фарбою ще й намагались задушити

Він нагадав, що вчора побили кандидата в депутати від Об'єднаної опозиції Тетяну Чорновіл на її окрузі на Львівщині. Міліція так і не знайшла зловмисників.

Яценюк наголосив, що Об'єднана опозиція вимагає з'ясувати, хто побив Чорновіл, порушити відповідну кримінальну справу, знайти і покарати винуватців і негайно зупинити моральний і фізичний тиск по відношенню до опозиційних кандидатів.

У такій ситуації, підкреслив він, секретар Ради національної безпеки і оборони Клюєв, який очолює штаб ПР, "не займається боротьбою з криміналом і тероризмом, а боротьбою за прем'єрське крісло", - додав він.

"У нас кожен день виборчої кампанії відрізняється від попереднього тільки загостренням ситуації. Це нас не зупиняє на нашому шляху до перемоги, але вносить суттєві корективи в виборчу кампанію. Часто нам треба просто займатися захистом наших кандидатів у депутати", - наголосив Яценюк.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк вимагає знайти винних у побитті Тетяни Чорновіл і припинити тиск на опозицію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі