пʼятниця, 02 грудня 2011 12:45

Яценюк розраховує, що на його акцію проти Януковича у Києві прийде 10 тисяч осіб

Яценюк розраховує, що на його акцію проти Януковича у Києві прийде 10 тисяч осіб

Лідер партії "Фронт Змін" Арсеній Яценюк упевнений, що мітинг "Україна проти Януковича", запланований на 3 грудня на Михайлівській площі у Києві, відбудеться.

"Ми впевнені, що акцію буде проведено", - заявив Яценюк на прес-конференції в п'ятницю.

За його словами, з усіх регіонів України на мітинг їдуть як активісти "Фронту Змін", так і люди, які поставили свої підписи під закликом про відставку з посади президента України Віктора Януковича.

Яценюк зазначив, що на сьогоднішній день в регіони дана команда зупиняти автобуси, які їдуть до Києва на цю акцію. Разом з тим, "Фронт Змін" направляє народних депутатів, щоб ці автобуси проїхали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Фронті Змін" не захотіли говорити, скільки полтавчан підписалися проти Януковича

За оцінкою політика, в акції повинні взяти участь близько 10 тисяч осіб. За його словами, "Фронт Змін" подав заявку в Київську міськадміністрацію на проведення акції, проте наразі рішення про заборону на її проведення ще немає.

Разом з тим, він упевнений, що акція пройде навіть незважаючи на судову заборону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Черкащину підбивають масово підписуватися проти Януковича

Він також категорично спростував інформацію, що з'явилася в листівках, які розповсюджуються в Києві про те, що за участь у мітингу будуть платити по 130 грн.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк розраховує, що на його акцію проти Януковича у Києві прийде 10 тисяч осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі