понеділок, 07 жовтня 2013 14:40

Яценюк приповзе до Тимошенко на пузі - політолог

Яценюк приповзе до Тимошенко на пузі - політолог
Фото: job-sbu.org

На думку політолога Олега Соскіна опозиційні лідери опиняться у скрутному становищі, якщо Юлію Тимошенко помилують.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua

"Яценюк з Кличком уже зараз приповзуть до неї на пузі. Вона з ними й домовлятися не буде. Як тільки вона буде на свободі, їм треба, хто перший встигне добігти до неї. Об'єктивно її рейтинг зросте і вона стає головним фігурантом на президентських виборах", - сказав він.

На думку політолога, у разі звільнення Тимошенко, усі опозиційні сили будуть об'єднуватись "під нею".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Конфлікт між Яценком та соратниками може вщухнути, особливо на фоні ситуації Тимошенко - експерт

"Їй головне вирватись. Сама її наявність на свободі призводить до того, що почнеться консолідація всіх сил під неї. А після того як вона за певний період після зустрічі з Обамою, з Меркель з усіма іншими керівниками, з королевою Єлизаветою, в'їде в Україну її просто не зможуть заарештувати", - наголосив Соскін.

"У передвиборчій компанії Тимошенко буде брати участь. Якщо Янукович її помилує - значить все, вона ж не просила його про це. Її родичі теж не просили. Він зняв з коліна, значить за щось він таки зняв. В неї руки розв'язані", - додав політолог.

Нагадаємо, 4 жовтня адвокат екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко повідомив, що вона дала свою згоду на лікування в Німеччині. Того ж дня, члени місії Європарламенту Пет Кокс і Олександр Квасневський подали президентові України Віктору Януковичу клопотання про помилування екс-прем'єра.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк приповзе до Тимошенко на пузі - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі