вівторок, 16 липня 2024 09:46

"Я на коні" - Байден сказав, чи готовий до нових дебатів із Трампом

"Я на коні" - Байден сказав, чи готовий до нових дебатів із Трампом
Президент США Джо Байден заявив про готовність провести нові дебати з Трампом. Фото: eastnews.ua

Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден заявив про готовність провести ще одні дебати з кандидатом у президенти Дональдом Трампом у вересні.

При цьому політик додав, що зараз "на коні", повідомляє NBC News.

"Я буду вести з ним дебати тоді, коли ми домовимося про них. І я погодився на дебати з ним у вересні. Я провів 22 великі заходи, зустрів тисячі людей, приголомшливі натовпи. Багато що відбувається. Я на коні. Я виїжджаю і демонструю американському народу, що володію всіма своїми здібностями. Мені не потрібні записки. Мені не потрібні телепрограми - я можу вийти і відповісти на будь-які запитання. І я стояв там, коли НАТО було в місті. Я стояв там протягом години і відповідав на запитання", - наголосив американський лідер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маск щомісяця виділятиме на підтримку Трампа $45 млн

Нещодавно у Сполучених Штатах відбулися перші дебати між Байденом і Трампом. Водночас ЗМІ за їхнім підсумком писали, що під час дискусій Байден був тихим, його голос був слабким, а тези - неаргументованими.

Байден не відмовляється від участі у виборах, попри те, що деякі провідні представники Демпартії закликали його залишити перегони.

"Я старий. Але я лише на три роки старший за Трампа, це по-перше. А по-друге, моя гострота розуму до біса хороша. За три з половиною роки я зробив більше, ніж будь-який президент за довгий-довгий час. Тож я готовий, щоб мене судили на цей предмет", - сказав Байден.

Президентські вибори у США заплановані на 5 листопада 2024 року. Головними кандидатами перегонів є чинний президент Джо Байден і колишній американський лідер Дональд Трамп.

Зараз ви читаєте новину «"Я на коні" - Байден сказав, чи готовий до нових дебатів із Трампом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі