пʼятниця, 21 травня 2010 12:30

90% рішень уряду Тимошенко не було виконано - Азаров

90% рішень уряду Тимошенко не було виконано - Азаров

Кабінет міністрів Юлії Тимошенко був абсолютно непрофесійним.

Про це заявив в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" прем'єр-міністр Микола Азаров.

"Я доручив секретаріату Кабінету міністрів проаналізувати абсолютно всі рішення попереднього уряду. З'ясувалося: більше 90% всіх рішень (а їх близько 3 тисяч), не оформлені відповідним чином. Тобто рішення не збігаються, або не відповідають стенограмі, вони приймалися без необхідного обговорення на засіданні уряду ", - відзначив він.

Команда колишнього прем'єра повинна нести відповідальність за промахи у своїй роботі, вважає Азаров.

"Вони (рішення - ред.) виписувалися в суперечність тим рішенням, які обговорювалися колегіально. Тобто обговорювалося одне, а виходило в якості рішення зовсім інше. Виникає питання про професіоналізм команди. Вона повинна нести відповідальність за такі грубі порушення", - пригрозив голова уряду.

Майже 90% рішень просто не було виконано.

"Вони не перебували на контролі, по них не робилися відповідні висновки. Наприклад - Кабінет міністрів ухвалив рішення і встановив строк виконання місяць. А через місяць ніхто не проконтролював, як виконано це рішення і ніхто не спитав з виконавця. Для мене це був остаточний показник непрофесіоналізму попередньої команди. Шок! А для попереднього уряду це було абсолютною нормою. Тобто рішення прозвучало ... і про нього успішно забули ", - здивований Азаров.

"По суті справи, минула команда в Кабміні була не організатором процесів країни, а дезорганізаторів. Ми не збиралися ні з ким зводити рахунки. Але й не відзначити, що такого на майбутнє не повинно ніколи бути, ми не можемо".

Прем'єр-міністр запевнив, що такого більше не повториться.

"Ось звідси і аудит, звідси і публічні повідомлення про те, що нам дісталося у спадок. Ми робимо все для того, щоб таке ніколи більше не повторилося. А воно й не повториться більше".

Наостанок він розповів про своїх публічних дискусії з Юлією Тимошенко.

"У вересні минулого року у мене була публічна дискусія з Тимошенко на телебаченні. Вона звелася до чого? Я їй наводив конкретні приклади її непрофесіоналізму, а вона, вийшовши з себе, не відповівши по суті на жодне питання, сказала:" А ви живете на державній дачі, яку вкрали у держави і я з вами ще розберуся "... Це людина, з якою абсолютно безглуздо публічно дискутувати - вона на біле чорне скаже ...", - відзначив Азаров.

Gazeta.ua за матеріалами "Інтерфакс-Україна"

Зараз ви читаєте новину «90% рішень уряду Тимошенко не було виконано - Азаров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі