субота, 01 липня 2023 09:00

"15-20 хв і побігли" – Зеленська розповіла, як діти борються за увагу батька
5

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Перша леді Олена Зеленська розповіла, про те, як вона і діти знаходять можливість бачитися з президентом, Володимиром Зеленським, який живе в офісі.

За її словами, родина намагається іноді зустрічатися разом. Про це розповіла у подкасті "Простими словами".

"Я маю можливість його бачити в офісі, сьогодні ми навіть разом обідали. Тобто якщо графік дозволяє. Ми можемо й наші графіки якось порухати так, щоби ми могли разом пообідати, іноді це робимо. Тоді ми можемо там потеревенити, посидіти вдвох. Але це такий, знаєте, швидкий обід: 15-20 хв і побігли", – розповіла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Любить мити посуд і прибирати: Зеленська розповіла про свої незвичні хобі

Зеленська додала, що її чоловік завжди був дуже заклопотаний. Вона не може назвати період, коли вони жодного разу не розлучалися.

"Родина однаково живе, просто ми якось склали цей пазл, він тепер складніший. Тобто це не просто, коли є одне місце, де всі збираються й усі там спілкуються. Ми якось спілкуємося у складнішій системі", – пояснила.

Перша леді розповіла, що старша донька зв'язується із батьком через відеозвʼязок. Іноді може зайти до нього на роботу.

"Син також. А іноді ми разом. Просто складніша схема. Дійсно, нам фізично не вистачає одне одного, щоб посидіти, поговорити стільки, скільки ми хочемо", – сказала.

Зеленська розповіла, що 18-річна донька Олександра обрала юридичну спеціальність. Вступ до університету та вибір спеціальності родина президента обговорювала протягом п'яти років.

Зараз ви читаєте новину «"15-20 хв і побігли" – Зеленська розповіла, як діти борються за увагу батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі