пʼятниця, 21 травня 2010 09:52

Зняття недоторканності з Парубія відклали

У четвер вранці в сесійній залі парламенту місця групи "За Україну!" порожні. У цей час депутати дають свідчення в Генпрокуратурі щодо бійки в парламенті 27 квітня.

Нардепи розглядають законопроект про підвищення акцизів на алкоголь, сигарети й бензин. Відхиляють пропозиції опозиційних депутатів. Коли голосує коаліція, всі підхоплюються з місць і тиснуть по кілька кнопок за відсутніх колег.

У кулуарах народні обранці обговорюють рішення регламентного комітету перенести розгляд зняття недоторканності з учасників бійки депутатів Парубія та Гримчака.

— Коаліція зробила крок назад, бо зрозуміла, що сьогодні м"яч на нашому полі, — широко всміхається "бютівець" Сергій Міщенко. — Якщо вони зараз знімуть недоторканність із наших двох депутатів, то їхніх колег постраждає набагато більше.

— Это неправда! — нітиться "регіонал" Олексій Плотніков. — Мы просто хотим, чтобы все было по закону и были пройдены все процедуры. А потом увидим, будем снимать неприкосновенность или нет.

Зараз ви читаєте новину «Зняття недоторканності з Парубія відклали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі