вівторок, 21 липня 2009 18:56

Заступником міністра транспорту став пілот-аматор

  Борис Шиянов ініціював спрощення дозвільної процедури для польотів приватними літаками і вертольотами
Борис Шиянов ініціював спрощення дозвільної процедури для польотів приватними літаками і вертольотами

Заступником міністра транспорту та зв"язку став нардеп-"бютівець" Борис Шиянов, 51 рік. У фракції він опікувався Чернігівщиною. Був кандидатом на посаду голови облдержадміністрації.

На сайті Верховної Ради написано, що до обрання до парламенту Шиянов очолював фірму "WРI Україна". Вона надавала послугу "секс по телефону". Сам нардеп заперечує свою причетність до компанії.

— Це нісенітниця. Я не є ні директором "WPI Україна", ні її засновником. І не був ніколи. До неї не маю жодного стосунку.

У Раді Шиянов працював у транспортному комітеті. Він один з авторів Повітряного кодексу, що регулює норми авіації в Україні. За ініціативою Шиянова Кабмін 13 липня дозволив невеликим приватним літакам і вертольотам підійматися в повітря без спецдозволу. Раніше його потрібно було одержувати за добу.

Подейкують, заступник міністра і сам полюбляє літати. Він стверджує, що після спрощення вильотів загрози населенню не буде. Мовляв, якщо хтось не вміє літати, найме пілота-професіонала.

Зараз ви читаєте новину «Заступником міністра транспорту став пілот-аматор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі