пʼятниця, 21 серпня 2009 07:51

За що варто підняти тост у День Незалежності?

Роман Пашкевич, 27 років, селищний голова Дніпрян, Херсонська область:

— Ще років п"ять тому я підняв би келих за щось інше, а сьогодні треба за порядок. Саме з ним має асоціюватися незалежність. Бо люди втомилися від безладу в державі. Кожен хоче, щоб у нього була стабільна робота і зарплата. Щоб його підприємство не захоплювали рейдери, а його не викидали на вулицю.

Ми із друзями це свято шануємо і відзначаємо. Після офіційних заходів їдемо сім"ями у дніпровські плавні, готуємо юшку і шашлики.


Валерій Чамлай, 37 років, листоноша з Тального Черкаської області:

— Випив би за те, щоб розвалилася Росія. Тоді "старший брат" угомонився б і ніколи не приставав би до нас зі своїми претензіями. Ще хочу, щоб українці були монолітними, як інші нації. А то виходить, що частина людей прагне добра для своєї країни, а частина є просто п"ятою колоною.


Юрій Іллєнко, 73 роки, кінорежисер, Київ:

— За повернення ядерної зброї. Програма вже розроблена. За два роки у нас можуть стояти 40 боєголовок на стратегічних ракетах. Це цілком у можливостях України — як технічних, так і економічних. Тоді не було б таких нахабних заяв, яку зробив Медведєв, а Обама поїхав би не тільки в Москву, а й у Київ.

Зараз ви читаєте новину «За що варто підняти тост у День Незалежності?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі