середа, 08 серпня 2012 05:30

Водій ударив депутата в обличчя

Депутат із групи "Реформи заради майбутнього" 44-річний Геннадій Задирко ввечері 6 серпня проводив зустріч із виборцями. Це — на вул. Красних Майовщиків в одному із мікрорайонів Миколаєва. Там йому поскаржилися на розкрадання піску з прибережної зони району Намив.

Задирко з виборцями поїхав туди і виявив вантажівку, заповнену піском. Коли їх побачив водій, заскочив у кабіну машини. Депутат поліз за водієм. Той ударив народного обранця в обличчя кулаком, скинув з підніжки кабіни та натиснув на газ. Четверо жінок перегородили дорогу, але водій не зупинився й ті отримали забої. У Задирка на обличчі залишилося кілька подряпин.

— Коли вантажівка почала давити жінок, це нагадувало якийсь фільм жахів, — каже нардеп. — Я здивований реакцією водія, адже ми могли з ним спокійно поговорити. Ми повинні посадити цього покидька. Він же просто когось уб'є.

Викликали міліцію. 7 серпня водія затримали. Кажуть, це 33-річний місцевий житель.

Геннадій Задирко пройшов до Верховної Ради за списком "Батьківщини". 21 вересня позаторік був виключений із фракції за голосування з Партією регіонів. У наступний парламент балотується у мажоритарному округу №127 на Миколаївщині

Зараз ви читаєте новину «Водій ударив депутата в обличчя ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі