пʼятниця, 01 вересня 2017 06:05

Убивство Вороненкова міг замовити колишній чоловік Марії Максакової

Автор: www.instagram.comstassada
  Оперна співачка й колишня депутатка російської Держдуми Марія Максакова запросила до себе в Київ московського телеведучого Андрія Малахова. Із їхньої розмови вийшла годинна передача на каналі ”Росія 1”
Оперна співачка й колишня депутатка російської Держдуми Марія Максакова запросила до себе в Київ московського телеведучого Андрія Малахова. Із їхньої розмови вийшла годинна передача на каналі ”Росія 1”

— Мария позвонила и сказала: "А ты можешь приехать ко мне в Киев? Я хочу рассказать тебе все о любви". Полтора часа в самолете — и вот я у нее в гостях. Она встречает с салом, горилкой, — каже на каналі "Росія 1" 45-річний телеведучий Андрій Малахов.

Він узяв інтерв'ю в оперної співачки та колишньої депутатки російської Держдуми Марії Максакової. Перед розмовою п'ють по чарці горілки, закушують хлібом із салом. Тричі цілуються.

Максакова розповідає про чоловіка — нині покійного екс-депутата Державної думи РФ Дениса Вороненкова, про день, коли його вбили у Києві, про дітей і стосунки з рідними — після переїзду з Росії до України.

— Люди, которые его знают, говорят, что он очень ревнивый человек. Возможно, убийство Дениса — это …

40-річна Марія Максакова натякає, що вбивство Вороненкова міг замовити її колишній чоловік — кримінальний авторитет Володимир Тюрін. Пара жила в цивільному шлюбі.

— Я ушла от него восемь лет назад. Когда встретила Дениса, он сам пришел в ресторан и сказал, что очень за меня рад, пожелал счастья.

Мне в жизни готовы были простить все: красоту, талант, деньги, — продовжує Максакова. — Все, кроме личного счастья. Это мне российское общество не простило. У нас с Денисом была большая взаимная любовь. Чего добились те, кто это сделал?

На прощання співає "Ніч яка місячна".

"Екс-депутат Держдуми, яка пережила злодійське вбивство свого чоловіка, досі так і не усвідомила, де вона знаходиться і що навколо неї відбувається, — пише у "Фейсбуку" журналіст 45-річний Айдер Муждабаєв.

— Не хочу брати участь у цькуванні талановитої артистки й жінки з важкою долею. Але, чорт забирай, чому ніхто не пояснить їй, що робити в Україні можна, а чого — ні. Вона сама, очевидно, не розуміє. Адже є ж якісь друзі навколо неї тут, українські співрозмовники. Врешті-решт, співробітники СБУ, які її охороняють. Варто почати займатися в Україні оперною творчістю, а не роздавати інтерв'ю путінським пропагандистам, які для цього приїжджають до неї в Київ".

Депутати Державної думи РФ Денис Вороненков та його дружина Марія Максакова торік у жовтні, ще до закінчення депутатських повноважень, виїхали в Україну. Пізніше отримали громадянство.

Вороненков у ЗМІ критикував російську владу. Також був одним зі свідків у справі державної зради екс-президента Віктора Януковича. 23 березня його вбили у центрі Києва. Отримав одну кулю в шию, дві — в обличчя, одну — в живіт. Помер на місці. Замовників убивства шукають. Головна версія правоохоронців — Вороненкова ліквідували на замовлення російських спецслужб.

Марія Максакова має двох дітей від цивільного шлюбу — 13-річного Іллю та Людмилу, 9 років. Вони живуть у Росії з батьком. Від Дениса Вороненкова народила сина Івана. Йому 1 рік.

Зараз ви читаєте новину «Убивство Вороненкова міг замовити колишній чоловік Марії Максакової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі