середа, 23 травня 2012 06:15

У резиденції Кадирова буде позолочений унітаз

Президент Чеченської Республіки 35-річний Рамзан Кадиров має переселитися до резиденції, будівництво якої обійшлося приблизно у $330 млн.

Будинок площею 260 тис. кв. м спорудили в Грозному на березі річки Сунжі. На території планують висадити 16 тис. троянд, газон матиме 360 тис. "квадратів".

— Влада не має совісті. Аби президенту було комфортно, навіть річку підім'яли під його забаганки. Сунжу випрямили. Через це утворився острів, на якому п'ятий рік будують резиденцію. Раніше у тій місцевості був національний парк, — розказує "ГПУ" 25-річний Ахмат із Грозного.

Резиденція заввишки як 5-поверховий будинок. Кажуть, підлогу вкриють килимами. У ванній — позолочені умивальник і унітаз. Догляд за територією оцінюють у 48 млн руб., це 13 млн грн в рік.

Торік Кадиров оприлюднив свої доходи. За 2010 рік заробив 4 млн 191 тис. 138 рублів — 1 млн 150 тис. грн.

Минулого року він із сім'єю відпочивав в Анталії. Родина жила у номері з трьома спальнями і кінозалом. Туреччиною їздив "Роллс Ройсом" вартістю понад $2 млн.

Президент Чечні носить годинник з білого золота швейцарської фірми "Бове", що коштує близько $300 тис. Любить дорогі автомобілі. Кажуть, має понад 50 скакових коней.

Зараз ви читаєте новину «У резиденції Кадирова буде позолочений унітаз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі