пʼятниця, 05 квітня 2013 00:00

"Треба повчитися у "рухівців", як виводити на вулиці десятки тисяч"

Юрій Романенко, 34 роки, політолог:

— Акція ще раз показала, що опозиція не здатна мобілізувати незадоволених. Люди сприймають їх як базік. Опозиція повинна серйозно переглянути свою стратегію й тактику. Або ж ситуація в країні "перегляне" таку опозицію. Може бути й інша, яка спиратиметься на маси, їхні інтереси.

Дмитро Корчинський, 47 років, лідер партії "Братство":

— Кияни найближчим часом не повстануть. Під Радою було багато найманої публіки, хоча й прийшли активісти опозиційних партій та організацій. Кияни розуміють: їхні сусіди, мешканці Харківського масиву, чи Троєщини, навряд чи виберуть кращого адміністратора, ніж це може зробити Янукович. Вони не вірять не лише Януковичу, а й в ідею місцевого самоврядування.

Віктор Небоженко, 59 років, політолог:

— Масові акції мають бути. Вони створюють ритм, тиск, хвиля за хвилею і впливають на владу. Проводити акції — обов'язок опозиції. З кожним мітингом кількість людей збільшуватиметься. Поки що опозиція організовує їх невміло. Треба повчитися у стареньких "рухівців", як виводити на вулиці десятки тисяч. Не слід так багато говорити про Тимошенко, свої проблеми в парламенті, а звернути увагу на біди українців. Не варто було кидати снігом. "Регіонали" скористаються цим на свою користь. Будуть розповідати про "брудні методи" опозиціонерів, "бідних депутаток" у шубах.

Зараз ви читаєте новину «"Треба повчитися у "рухівців", як виводити на вулиці десятки тисяч"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі