неділя, 04 лютого 2007 15:02

Тимошенко готова відставити Мороза

Минулої п"ятниці лідерка БЮТу давала прес-конференцію. З"являється на неї з півгодинним запізненням. Одягнена в незвично темних тонах — чорну спідницю і піджак у чорну смужку.

— Я запросила вас для того, щоб поговорити про масштабний проект, який розгортається сьогодні в паливно-енергетичному комплексі України. Він може позбавити нас енергетичної незалежності остаточно, — каже стривожено Тимошенко.

Ідеться про заяву президента Росії Володимира Путіна, нібито Україна віддасть газотранспортну систему Росії взамін на право видобувати там газ.

— Це практично узурпація нашої газотранспортної системи, — підсумовує  Тимошенко.

Далі 15 хв. коментує ситуацію з цінами на комунальні послуги. Згадує часи свого  урядування. Каже, що відтоді найбільше зросли ціни у Донецькій області — учетверо.

— Віктор Федорович Янукович б"є своїх, — наголошує Тимошенко.

Її запитують, чи платить вона сама за комунальні послуги. Відповідає, що так. Коли ж уточнюють, скільки, нервує:

— Я ж відповідаю на ваше питання. Розслабтеся, газета "Сегодня". Як-то називається — газета донецького клану. Розслабтеся!

Присутні сміються. Тимошенко робить паузу і додає:

— І взагалі, я хочу, щоб всі кияни і всі українці, які читають газету "Сегодня", просто знали — це орган Партії регіонів, — натякає на фактичного власника газети, народного депутата "регіонала" Рината Ахметова.

— А вы готовы встретиться в суде по поводу "партийного органа"? — запитує Тимошенко журналіст цієї газети.

— Це моє судження. Свобода слова у нас ще донецьким кланом не заборонена, — парирує та.

Потім повідомляє, що БЮТ готовий підтримати "Нашу Україну" і проголосувати за відставку Олександра Мороза з посади голови Верховної Ради. А також підписати угоду про опозиційну діяльність з Народним рухом Бориса Тарасюка.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко готова відставити Мороза». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі