вівторок, 03 січня 2006 12:20

Тимошенко двічі змінила гардероб

 

На зустріч з Юлією Тимошенко в суботу біля пам"ятника Шевченкові у Львові люди збиралися невеличкими групами. Кілька сотень мітингувальників привезли з навколишніх районів.

— Тимошенко про кар"єру думає, — каже бабця у помаранчевому шалику. — Не вірю, що з останніх сил працює на Україну. Невже чесно заробиш стільки мільйонів?

— Хіба інші не крадуть?— закидає поважний дідусь. — Усі політики найперше про себе дбають. Якщо Юля знову прийде до влади, наведе в країні порядок.

Підходжу ближче і знайомлюся зі статечним паном, який обмотався синьо-жовтим прапором, а на шапку-вушанку начепив прапорців з сердечками та портретом Юлії Тимошенко. Іван Боднар, з Миколаєва, 56 років.

Юлія Тимошенко і Віктор Ющенко — наче сім"я, а ми, народ, їхні діти

— Як ви думаєте, чому Юля Володимирівна їде до Львова? — питаю.

— А що, виступати мають лише комуністи? — чую у відповідь. — Я люблю Тимошенко більше за Ющенка. Президент пообіцяв посадити злодюг в тюрми і не дотримав слова. І підписав меморандум з Януковичем. А Юля слова дотримує. Їй не дають працювати.

— Юля і Ющенко мають бути разом, — приєднується до розмови Ганна Білинська, 51 рік, яка спеціально приїхала з села Гологори Золочівського району. — Я вірю у те, що герої помаранчевої революції помиряться. Юлія Тимошенко і Віктор Ющенко — наче сім"я, а ми, народ, їхні діти. У сім"ях часто виникають конфлікти, але рано чи пізно усе стає на свої місця.

Юлія Тимошенко з"явилася перед трьохтисячною громадою на 15 хвилин пізніше, ніж було заплановано. Присутні зустріли її вигуками "Ю-ля! Ю-ля!" Коли лунав гімн України, два козаки Прикарпатської Січі, які стояли неподалік, підняли вгору шаблі. Гостя поклала руку на серце, чим дуже зворушила львів"ян. Після гімну Тимошенко подякувала галичанам за те, "що не дали зрадити Україну і обрали достойного президента".

— Не думайте, що президентські вибори — це останній бій, який ми виграли, — сказала голова партії "Батьківщина". — Нас чекають нові випробування. На жаль, з 1 січня зміниться Конституція України, і наша держава стане парламентською республікою. А це означає, що вибори до парламенту перетворяться на вибори керівника держави.

— Я не буду конкурувати з Президентом, — заявила Тимошенко. — Не потрібно розривати серця між мною та Віктором Ющенком. У нас спільні ідеологічні погляди, але різне бачення шляхів досягнення цілі. Ми підемо на вибори окремими блоками, і в такий спосіб наберемо більшість голосів у парламенті.

Карр навіть хотів змінити своє прізвище на Тимошенко, але теща відрадила

Юлія Тимошенко пообіцяла й надалі бути надійною опорою президента. Ці слова викликали іронічні посмішки у багатьох присутніх.

Зустріч із львів"янами тривала годину. Після неї лідерка БЮТ провела прес-конференцію. Про виборчі списки "Батьківщини" нічого конкретного не сказала. А ось приїзд в Україну майора Мельниченка привітала. Також спростувала інформацію про вагітність своєї дочки Євгенії. А ще нагадала, що її зять Шон Карр прийняв православ"я і подав документи для отримання українського громадянства. Він навіть хотів змінити своє прізвище на Тимошенко, але теща відрадила.

Юлія Тимошенко робила все можливе, аби сподобатися львів"янам: казала тільки те, що хотіли почути присутні, попрощалася з людьми на площі словами: "Слава Україні!", багато усміхалася, віталася з присутніми за руку. Львів"яни в свою чергу дарували їй квіти, хтось передавав листи і записки.

У суботу Юлія Володимирівна двічі змінювала свій гардероб: удень була в чорному діловому костюмі, а ввечері, під час виступу на телебаченні — в рожевому.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко двічі змінила гардероб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі