понеділок, 29 травня 2006 17:17

Симоненко хоче відсторонення Тарасюка і Гриценка

На вчорашній прес-конференції лідер Компартії Петро Симоненко, 53 роки, говорив швидко і без пауз. Про багатьох — відверто і різко.

Президента Віктора Ющенка назвав шантажистом. Юлія Тимошенко, за його словами, нині постійно вдається до обману. Верховну Раду охарактеризував як "клуб олігархів".

Журналісти запитали його про ймовірну кандидатуру на посаду голови  парламенту.

— Внутреннюю кухню олигархического капитала знает Азаров, — відповів Симоненко і з посмішкою додав: — Он сможет помочь олигархам разобраться с теми проблемами, которые их волнуют.

Найприйнятнішим спікером Симоненко вважає свого однопартійця Адама Мартинюка. Утім, приводом для вчорашньої прес-конференції став військовий корабель НАТО з озброєнням і бойовою технікою на борту, який зайшов у порт Феодосії. Петро Симоненко впевнений: американський вантаж призначений для нової бази НАТО, яка з"явиться у районі міста Старий Крим.

Лідер комуністів укотре висловив антинатовські погляди і запропонував запросити на наступне засідання Верховної Ради міністрів оборони та  закордонних справ.

— Їх треба відсторонити від виконання обов"язків! — рішуче сказав Петро Симоненко.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко хоче відсторонення Тарасюка і Гриценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі