вівторок, 25 жовтня 2016 00:50

Пропонують розширити санкції проти Росії

Законопроект із розширення санкцій проти осіб, які загрожують безпеці України зареєстрували в парламенті депутати від "Народного фронту" Микола Княжицький і Сергій Висоцький. Це дозволить ефективніше протистояти агресії Росії, пояснюють у фракції.

— Повернулися з відрядження у США. Мали там ряд зустрічей. Зокрема, з представниками Міністерства фінансів обговорювали запровадження санкцій проти людей, які підтримують тероризм, — говорить 48-річний Микола Княжицький.

Після відставки з посту прем'єр-міністра лідера "Народного фронту" Арсенія Яценюка понизилася державна увага до санкцій проти країни-агресора.

— Новий уряд займається проблемами бюджету, пенсій і зарплат населення. Тему економічної війни й санкцій до Росії незаслужено забули. Парламент має виправити це та взяти ситуацію у свої руки, — каже Сергій Висоцький, 31 рік. — Сподіваюся, депутати проголосують за наш законопроект і введуть санкції проти тих, хто підтримує російську агресію й тероризм. Це буде першим кроком до економічної деокупації ­країни.

Нині до санкційного списку належать 600 осіб і 271 російська компанія.

Зараз ви читаєте новину «Пропонують розширити санкції проти Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі