пʼятниця, 23 квітня 2010 01:00

Професор викликає Табачника на дуель

Автор: фото: Вікторія Цимбаліста
  Геннадій Сіренко: ”За висловлювання проти українців Дмитро Табачник є нацистом”
Геннадій Сіренко: ”За висловлювання проти українців Дмитро Табачник є нацистом”

9 травня о 10.00 під стінами Ратуші в центрі Івано-Франківська має відбутися дуель між професором хімії Прикарпатського університету ім. Стефаника Геннадієм Сіренком і міністром освіти та науки Дмитром Табачником.

— Зброя буде "напівгаряча", яка саме — ще не придумав. Залишаю за собою таке право, оскільки став ініціатором дуелі, — жартує 69-річний Геннадій Сіренко. — Чекатиму міністра півгодини, у мене буде секундант. Відстань між нами — метр. Обрав 9 травня днем дуелі, бо тоді святкують перемогу над фашистами та нацистами. За висловлювання проти українців, української мови, держави та влади Дмитро Табачник є нацистом, з яким треба боротися. Він образив не тільки мене, а й родину мою, українську спільноту, назвавши нас бидлом. Ось за це я кинув йому виклик. Якщо Табачник має честь і гідність, він прийде. Якщо ні — викличу на повторну дуель 27 травня. Якщо і цього разу злякається, вишлю йому бандероль із трусами. Раз не прийшов, значить — обкакався.

Якщо Табачник злякається, вишлю йому бандероль із трусами

Лист зі спеціальним повідомленням про дуель Сіренко відправляє міністру кожних два дні від минулої п"ятниці.

— Можливо, професор і писав листи, але, напевне, адресував на міністерство, — кажуть у прес-службі міністерства. — Дмитро Табачник не має індивідуальної скриньки. Листи доходять до нього за два-три тижні.

Зараз ви читаєте новину «Професор викликає Табачника на дуель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі