вівторок, 29 березня 2011 03:30

Партія регіонів висуне Попова на мера Києва

Вибори столичного міського голови й Київради мають відбутися навесні 2012 року. "Регіонал" 64-річний Володимир Рибак вважає, що їх треба провести одночасно з парламентськими в останню неділю жовтня. На мера "Регіони" планують висунути Олександра Попова, нинішнього голову Київської міськдержадміністрації.

— Ми сподіваємося, що кияни підтримають його, — каже Рибак. — У нього немає іншого виходу, як своєю працею переконати киян, що він — саме та людина, яка здатна зробити місто кращим.

"Регіонали" не знають, як іти на столичні вибори, вважає політолог 44-річний Костянтин Матвієнко:

— У Партії регіонів розуміють, що непристойно затягувати перевибори до Київради більше, ніж дозволяє Конституція. Їхній рейтинг почав падати. Ситуація стала критичною. Хіба що вони розраховують на фальсифікації. На ці вибори підуть ті, хто розкрадає землі та бюджет. Черновецький братиме участь у виборах. Партії регіонів буде вигідно мати його "кишенькову" фракцію в Київраді. Навіть якщо посаду мера займе більш-менш нормальний чоловік, він не зможе керувати містом. Ні рада, ні міська адміністрація з ним не працюватимуть. Вони підпорядковані президенту.

Дострокові вибори мера столиці та Київради відбулися 25 травня 2008 року.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів висуне Попова на мера Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі