середа, 26 липня 2006 18:45

"Наша Україна" погодилася на прем"єра Януковича

"Регіонал" Микола Азаров, 58 років, розповів, що "Наша Україна" вже не наполягатиме на зміні кандидатури на посаду прем"єра. Щоправда, якщо блок приєднається до широкої коаліції. Тому кандидатура лідера Партії регіонів Віктора Януковича остаточна.

— Какие-либо другие действия президента будут ничем другим, как путем к диктатуре, — переконаний Азаров.

За його словами, проти комуністів "нашоукраїнці" вже також не заперечують.

Сьогоднішній круглий стіл на чолі з президентом буде присвячений пошуку можливості розширення коаліції за рахунок входження до неї "Нашої України". Ця фракція зможе внести зміни до коаліційної угоди. Після чого буде оприлюднена нова редакція коаліційної угоди і, можливо, новий склад коаліції.

Проти комуністів "нашоукраїнці" вже не заперечують

"Нашоукраїнець" Роман Зварич, 52 роки, підтвердив готовність його фракції працювати з антикризовою коаліцією.

— Ми готові до співпраці за умови збереження курсу країни, — офіційно заявив колишній міністр юстиції.

"Курсом країни" Зварич називає вступ України до ЄС, а до кінця цього року — до СОТ, а також тісну співпрацю з НАТО, кінцева мета якої — вступ до альянсу.

— Якщо ці умови будуть прийняті, "Наша Україна" готова обговорити умови вступу до нового складу коаліції, — додав Зварич.

Сьогодні депутати мають обрати суддів Конституційного Суду. Але в тому, що це станеться, сумніваються як у БЮТі й "Нашій Україні", так і в коаліції.

— А вы уверены что за них проголосуют? — іронічно спитав "регіонал" Борис Колесников, 43 роки. — Если у нас завтра будет премьер-министр, тогда будет у страны Конституционный Суд.

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" погодилася на прем"єра Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі