вівторок, 30 жовтня 2012 07:45

"Народу не сподобалося, що кампанія була неетичною"

 

Активність виборців із кожними наступними парламентськими виборами зменшується через втому людей від політиків, вважає голова Комітету виборців 36-річний Олександр Черненко:

— Населення розчарувалося в основних виборчих гравцях. Особливо народу не сподобалося те, що кампанія була брудною та неетичною. Крім того, дехто не пішов голосувати через те, що в бюлетені відсутня графа "проти всіх". Якби її залишили, явка була б трохи вищою. Для того, щоб повернути довіру людей до виборів і політики, потрібно замінити політиків, навчити їх культурі та змінити виборчу систему. Україна має перейти до відкритих партійних списків. Мажоритарка породжує корупційні схеми, коли кандидати по суті роздають гроші.

На словах усі наші політики готові відкрити обличчя. Але як доходить до діла — нічого не відбувається. Тому ходимо замкненим колом й обираємо тих самих.

Зараз ви читаєте новину «"Народу не сподобалося, що кампанія була неетичною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі