четвер, 16 листопада 2006 19:31

Мера Запоріжжя виключили з Партії регіонів

Запорізька міська організація Партії регіонів виключила зі своїх лав міського голову Запоріжжя Євгена Карташова, 64 роки.

— Ми чекали Євгена Григоровича кілька годин, — розповідає 32-річний керівник запорізьких "регіоналів" Андрій Іванов. — Вранці відправили йому офіційне запрошення. Однак він повідомив, що не може змінювати робочого графіка.

Засідання перенесли з 17-ї на 19-у, однак мер все одно не з"явився. Тоді почали без нього й одноголосно виключили з партії.

Карташов у цей час саме брав участь в обласній координаційній раді політичних партій. Там розповідав, що знайшов з однопартійцями компроміс.

Своє виключення він прокоментував на засіданні облдержадміністрації. Намагався усміхатися.

— Мене там не було! — каже. — Ще за радянських часів під час подібних розборів польотів людину запрошували. Все говорили в очі. А мене звинуватили, що я ганьблю партію. І змоги захищатися не дали.

Євген Карташов переконує, що його виключили з партії через відмову призначити своїм заступником молодого й амбітного Андрія Іванова. Мовляв, на рішення вплинув дядько Іванова — народний депутат від Партії регіонів Борис Петров.

— Міськвиконком не ПТУ, тут не вчитися треба, — натякає мер на брак чиновницького досвіду в Іванова.

Зараз ви читаєте новину «Мера Запоріжжя виключили з Партії регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі