четвер, 10 листопада 2011 05:00

Луценка лякають другою кримінальною справою

— Сьогоднішній свідок сказав, що його викликали до прокуратури по іншій кримінальній справі щодо Юрія Луценка, яка стосується його каденції (роботи в міністерстві. — "ГПУ"). Готується нова кримінальна справа, — каже в коридорі столичного Печерського райсуду 46-річна Ірина Луценко, дружина підсудного екс-міністра внутрішніх справ.

У середу вранці допитували свідка у кримінальній справі проти її чоловіка Юрія Луценка. Це колишній керівник господарського управління Міністерства внутрішніх справ Олександр Пантелишин.

— До чого можна докопатися по каденції Луценка, якщо на нього нічого не знайшли й по теперішній справі? І після року слідства, — говорить нардеп-"нунсівець" 46-річний Юрій Гримчак. — Коли слухаєш докази прокурорів, то думаєш: Боже, де ви вчилися? У мене товариш казав, що дітей приносять лелеки, а майбутніх працівників прокуратури — дятли. Справа Луценка — геть сфальшована.

Ходять чутки, що новою кримінальною справою проти Луценка може бути реєстрація зброї. Екс-міністрові висунуть звинувачення у халатності та недобросовісному контролі за цим.

Юрія Луценка звинувачують у тому, що він незаконно присвоїв звання своєму водієві, призначив його на посаду й нарахував пенсію. Більшість опитаних судом свідків спростовують докази прокуратури й виправдовують колишнього міністра.

Зараз ви читаєте новину «Луценка лякають другою кримінальною справою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі