пʼятниця, 03 жовтня 2008 18:01

Литвин хоче крісло спікера

Учора вранці Блок Литвина вийшов із переговорного процесу щодо створення коаліції. Звинуватив "Нашу Україну" та президента Віктора Ющенка в намаганні довести справу до дострокових виборів.

— Ми не збираємося бути об"єктом маніпуляцій та обману, — пояснює позицію фракції Олег Зарубінський, 44 роки. Запевняє, що  "Наша Україна" все одно висуватиме неприйнятні для БЮТ умови.

"Бютівець" Андрій Кожем"якін говорить: Володимир Литвин має претензії на посаду голови Верховної Ради. Рішення про вихід із переговорів "литвинівці" ухвалили після заяви президента, що крісло спікера — це квота НУ-НС.

— Литвин — це план БЮТ по тому, як знівелювати коаліцію, — говорить "нашоукраїнка" Ксенія Ляпіна, 43 роки. — Його завдання було сидіти в кущах і в певний момент вискакувати і говорити, що його інтереси десь не врахували.

У БЮТ кажуть, що вказівку розгортати виборчі штаби отримали три тижні тому.

— Ми виборів не боїмося. Іншої демократичної сили, окрім нас, склепати не встигнуть, — каже 28-річний "бютівець" Валерій Писаренко.

Учора зранку останньою невиконаною БЮТом вимогою "Нашої України" було ухвалення спільної резолюції по Грузії.

— Один придурок жене Україну на вибори, щоб зробити приємно своєму грузинському куму, — обурюється "регіонал" Нестор Шуфрич, 41 рік.

Коридором поспішає комуніст Адам Мартинюк, 58 років.

— Адаме Івановичу, ви куди так швидко? На вибори? — каже навздогін йому Шуфрич.

— Та ні. Це ж ви країну до цього довели.

Зараз ви читаєте новину «Литвин хоче крісло спікера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі