понеділок, 02 лютого 2009 18:21

Кужель збираються виключити з Партії регіонів

  Олександра Кужель у 2006-му називала взуття Юлії Тимошенко ”вульгарним”
Олександра Кужель у 2006-му називала взуття Юлії Тимошенко ”вульгарним”

Із Партії регіонів збираються виключити 55-річну Олександру Кужель. Про це йдеться в повідомленні, що з"явилося на інтернет-сайті партії.

Напередодні уряд призначив Кужель очільницею Державного комітету з регуляторної політики та підприємництва. На цій посаді вона вже працювала у 1998–2003-х. Нині Кужель публічно підтримує Юлію Тимошенко. Однопартійці цього не сприймають.

— Якщо їм не потрібні професіонали, то нехай виключають, — каже Олександра Кужель. — Свого часу вони так само вчинили з Раїсою Богатирьовою.

1 вересня 2008 року секретаря Ради нацбезпеки й оборони Раїсу Богатирьову виключили з Партії регіонів за критику лідера "Регіонів" Віктора Януковича.

Кужель говорить, її досвід не використовували в партійній роботі.

— Вона бреше! — обурюється заступник голови Партії регіонів Володимир Рибак, 62 роки. — Я особисто залучав її до розробки антикризових законопроектів.

Олександра Кужель часто ходить на вечірки та світські події. 2006-го вона негативно оцінила роботу Юлії Тимошенко, а також розкритикувала її манеру вдягатися:

— Каблуки, що дозволяє собі Тимошенко, — це вульгарно. Як жінка я її розумію: стільки років в опозиції була сірою мишкою, а зараз хоче бути оригінальною, стильною і жіночною.

Зараз ви читаєте новину «Кужель збираються виключити з Партії регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі