пʼятниця, 02 березня 2012 06:45

Кличку буде важко боротися з Поповим

 

Лідер партії "Удар" Віталій Кличко заявив, що балотуватиметься на міського голову Києва. Вибори повинні відбутися цього року. Їхню дату має визначити Верховна Рада.

Чинний київський міський голова Леонід Черновецький усунувся від роботи. Тепер столицею керує призначений президентом голова міськдержадміністрації "регіонал" Олександр Попов.

— Попов на посаді київського градоначальника зробив більше, ніж усі попередні мери. Кличкові буде важко боротися з цими аргументами, — вважає 48-річний Євген Копатько, керівник соціологічної компанії "Ресерч енд брендінґ ґруп". — Попри те, що Попов — член владної Партії регіонів, його особистий рейтинг достатньо високий.

Кличкові потрібно переконати виборців, що він іде на цю посаду не тільки заради розкрутки свого політичного проекту "Удар", — додає експерт. — Тоді він залишиться на лідерських позиціях у мерських перегонах і матиме шанс перемогти. Він перспективний політик. Хоча для нього ефективніше було б займатися партією і зробити її по-справжньому всеукраїнською.

— В інших трьох претендентів на посаду мера Києва ніяких шансів на перемогу, — коментує результати опитування Копатько. — Кияни — прискіпливий народ і оцінюють кандидатів за зробленим. Зазвичай вибирають з-поміж двох кандидатів. Зараз такими є Кличко і Попов.

Зараз ви читаєте новину «Кличку буде важко боротися з Поповим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі