четвер, 13 грудня 2007 18:02

Дружина Пинзеника заробила у дванадцять разів більше за чоловіка

Партія "Реформи і порядок" минулої неділі відзначила 10 років свого існування. Святкування відбулося в готелі "Київ". Завітала навіть лідерка БЮТу 47-річна Юлія Тимошенко.

Потанцювавши з головою ПРП 53-річним Віктором Пинзеником, вона дарує йому серце бузкового кольору.

— Символ нашого блоку — червоне серце. Але оскільки наше відношення до червоного самі знаєте яке, прийміть, Вікторе Михайловичу, витвір мистецтва ніжнішого кольору, — каже Тимошенко.

П"є лідерка БЮТу компот. Під час тосту запевняє присутніх, що буде працювати з Пинзеником в уряді.

Згідно з проектом розподілу посад, він має стати міністром фінансів. Народним депутатам минулого вівторка роздали його документи як кандидата в урядовці.

Зокрема, кореспондент "ГПУ" бачив копію декларації про доходи Пинзеника. 2006 року він заробив понад 265 тис. грн. А його дружина у дванадцять разів більше — 3,25 млн грн. На членів сім"ї записано 674 кв. м житла, а на Віктора Михайловича — лише 97 кв. м. Дружина також є власницею і гаража.

За десять років ПРП жодного разу самотужки не проходила до парламенту. Після поразки на виборах 1998 року 2002-го ця партія увійшла в блок Віктора Ющенка "Наша Україна". 2006 року утворила блок "Пора"-ПРП і програла. На минулих дострокових виборах об"єдналася з Блоком Юлії Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Пинзеника заробила у дванадцять разів більше за чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі