середа, 20 січня 2010 08:20

Беспалий вражений результатом Тігіпка

— Будь-який заклик голосувати за іншого кандидата люди сприймуть як знущання, — каже колишній нардеп— "нунсівець" Борис Беспалий, 56 років. — У Сергія Тігіпка зараз тільки зав"язується роман із виборцем. Хоча йому вдалося те, що в президентській кампанії буває вкрай рідко, — набрати понад 10 відсотків у першому турі голосування. Завдання Тігіпка схоже на завдання Яценюка — не розміняти політичні симпатії виборців на посади.

Лише націоналіст Олег Тягнибок і комуніст Петро Симоненко — можуть упевнено оперувати голосами своїх виборців.

Окреме завдання для Віктора Ющенка. Його виборці — національно-демократичні люди — залишилися з відчуттям тривалого політичного харакірі. Перша спроба такого самогубства — амністія виборчих злочинів 2005 року, яка фактично врятувала партію Януковича від катастрофи. Друга серія — розпуск парламенту 2007-го, а фактично — порятунок БЮТу, що вже тоді почав розсипатися. Тепер лідери цих урятованих структур опинилися у фіналі виборів. То за кого ж голосувати прихильникам Ющенка?

Решті кандидатів, хто не набрав і піввідсотка, варто бодай вибачитися за те, що морочили людям голови.

Зараз ви читаєте новину «Беспалий вражений результатом Тігіпка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі