вівторок, 25 грудня 2007 18:04

Банкір Буряк очолив Податкову

38-річний власник телеканалу "Інтер" Валерій Хорошковський відтепер керуватиме Державною митною службою, а співвласник "БрокбізнесБанку" 41-річний Сергій Буряк очолить Податкову адміністрацію.

До середини травня Хорошковський працював першим заступником секретаря Ради нацбезпеки й оборони Віталія Гайдука. Перед тим очолював російську металургійну компанію "ЄвразХолдинг". У його власності вісім телеканалів: "Інтер", "Інтер плюс", "К1", "К2", "Мегаспорт", "Ентер-фільм", "Ентер-м"юзик", "НТН". Із листопада 2002 до січня 2004 року Хорошковський був міністром економіки в першому уряді Віктора Януковича. Звільнився звідти через конфлікт із Миколою Азаровим. Через ретельне ставлення до своєї зовнішності у політикумі його називають Кеном (дитяча лялька, друг Барбі. — "ГПУ").

Сергій Буряк разом зі своїм братом є співвласниками "БрокбізнесБанку". У фракцію БЮТу він перейшов після помаранчевої революції, 2005 року. До того він сім разів змінював партії та парламентські фракції.

Саме Дубина 2001-го замінив Юлію Тимошенко

Також  уряд призначив 48-річного Олега Дубину головою "Нафтогазу України". Досі він керував дніпропетровським металургійним комбінатом ім. Дзержинського. Саме Дубина 2001-го замінив Юлію Тимошенко на посаді віце-прем"єра в уряді Віктора Ющенка. Тоді "бютівці" Олександр Турчинов та Михайло Волинець натякали на його зв"язки із зятем президента Віктором Пінчуком і донецьким кланом.

48-річний Євген Червоненко очолив Національне агентство з питань підготовки до Євро-2012. Ця посада прирівнюється до віце-прем"єрської. Червоненко прийшов у політику 1998 року радником президента Леоніда Кучми. До того очолював концерн "Орлан". 2004 року він керував особистою охороною Віктора Ющенка. 2005-го став міністром транспорту та зв"язку в уряді Юлії Тимошенко, потім — губернатором Запоріжжя. Цьогоріч зі скандалом розлучився із дружиною Маргаритою. Вони прожили разом 19 років. Червоненко через суд забрав у колишньої дружини будинок і квартиру. Маргарита стверджувала, що чоловік мав коханок і навіть її бив. За кілька місяців після розлучення Червоненко почав з"являтися на людях із молодою блондинкою.

Зараз ви читаєте новину «Банкір Буряк очолив Податкову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі