четвер, 02 лютого 2006 19:51

Бабу Параску не запросили в депутати

Параска Королюк, 66-річна активістка Майдану, нарікає, що в селі Дорогичівка на Тернопільщині, де вона зараз живе, їй не пропонують балотуватися в депутати.

— У моєму рідному селі Садки мені люди самі пропонували і казали, що виберуть. А тут (у Дорогичівці. — "ГПУ") я ніби як чужа, хоч живу вже вісім років, — сказала баба Параска.

Як і раніше, вона далі вірить, що президент і екс-прем"єр знову об"єднаються, і пігулки жменями вже не п"є, як у часи відставки уряду Тимошенко.

— Юля мені сама це сказала, — розповідає жінка про свою недавню зустріч із Тимошенко у Тернополі. — Каже, дивіться: ото як висять у вас на грудях ордени від мене і від Віктора Андрійовича, так ми завжди будемо разом.

Після того Параска відзнак не знімає.

— Хіба що до плити не вдягаю, а так кругом ношу, — заявляє гордо.

Королюк планує відвідати президента. Дочки готують для сім"ї Ющенків вишиванки, бо їхня мати без подарунків у дорогу ніколи не вирушає.

— Вельми хотіла на роковини до Варвари попасти, — поділилася жінка, — та захворіла трохи. А вже на проводи точно поїду.

Ющенкові баба Параска теж збирається порадити швидше помиритися з Юлею, бо інакше Януковича не подолати.

— Занадто багато він випригувати став, — каже вона про свого давнього ворога.

А ще бабуся-активістка точно знає, як боротися з газовою кризою.

— Валянками з Майдану будемо топити. Зробимо, як Грузія, тоді той Путін знатиме, — переконана Королюк.

Поки що їхати до президента рано, то ж бабуся доглядає господарство, "вибиває" допомогу на дітей для своїх дочок та пише політичні вірші.

— Добрий день, Кучма, Янукович, Кравчучок. Віддайте наші гроші, зароблені працею українських синів та дочок, — процитувала баба Параска початок одного з них.

Зараз ви читаєте новину «Бабу Параску не запросили в депутати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі