середа, 28 липня 2010 02:45

"Януковичу непогано б відмовитися від "Межигір"я"

Столичний Господарський суд визнав банкрутом компанію "Медінвесттрейд". Вона відома участю у виведенні з державної власності резиденції "Межигір"я", яка згодом опинилася у володінні президента Віктора Януковича. Маєток та земельна ділянка площею 136 га розташовані в селі Нові Петрівці під Києвом.

— Банкрутство фірми — це спроба замести сліди оборудки, — каже "бютівець" 37-річний Олег Ляшко. Його політична сила доводила протизаконність приватизації "Межигір"я". — Добре, що тільки кампанії визнають банкрутами. Бо мафія, коли замітає сліди, убиває людей. Суд давно повинен був прийняти рішення про повернення резиденції в державну власність. Через п"ять–десять років це питання буде вирішено.

Судовий позов про банкрутство "Медінвесттрейда" подала компанія "Ель ЛТД", яка займається деревообробкою. Суд визнав, що "Медінвесттрейд" заборгувала 565 тис. грн і не в змозі повернути гроші. Також установив, що за адресою своєї реєстрації фірма вже не перебуває.

— Можливо компанія і справді збанкрутіла, — припускає політолог 31-річний Ігор Луценко. — Та я не розумію, навіщо президенту ця сумна й мутна історія з "Межигір"ям". Для Януковича було б непогано відмовитися від резиденції. Бо це його гріх. У Януковича є можливість позбавитися його ефектно, зробивши сенсацію.

Зараз ви читаєте новину «"Януковичу непогано б відмовитися від "Межигір"я"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі