пʼятниця, 02 липня 2010 00:01

Янукович п"є французьку воду

Президент 59-річний Віктор Янукович п"є французьку воду марки "Евіан". Минулого тижня на засіданні уряду за участю глави держави перед Януковичем стояла пляшка "Евіана". Урядовцям поставили "Моршинську". Те, що президент віддає перевагу воді цієї марки, помічали й раніше.

"Евіан" — знана в світі мінералка. Видобувають її в Альпах поблизу Женевського озера.

— Її родзинка — низький вміст натрію та низька мінералізація, — пояснює 54-річна Маргарита Гайсак із ужгородського науково-практичного об"єднання "Реабілітація". Воно досліджує мінеральні води. — Це вода, яка не відповідає критеріям мінеральної, — джерельна питна. Вона добре виводить шлаки, корисна для тих, хто страждає на гіпертонічні кризи, ожиріння. Усі українські столові та лікувально-столові води — шиянські, миргородські, моршинські — мають не гірші властивості.

Таку мінералку п"є спікер парламенту Володимир Литвин. Пляшечка місткістю 0,33 л у буфеті Верховної Ради коштує 12 грн. Часто споживають її й інші парламентарії.

Екс-президент Віктор Ющенко пив "Моршинську". Для Адміністрації президента воду закуповують коштом держбюджету.

— Може, це прихована реклама "Евіана", — каже політолог Віктор Небоженко, 57 років. — Горбачов рекламував піцу, чому Януковичу не можна рекламувати воду? Він не підозрює про існування вітчизняного виробника, крім шахт, "РосУкрЕнерго" та хімкомбінатів.

Зараз ви читаєте новину «Янукович п"є французьку воду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі