четвер, 06 грудня 2007 17:12

Янукович привітав Яценюка

Минулої середи виконувач обов"язків прем"єр-міністра 57-річний Віктор Янукович провів чергове засідання Кабміну. Він був присутній на ньому до кінця, хоча раніше часто залишав замість себе першого заступника Миколу Азарова.

До зали мовчки заходять виконувачі обов"язків міністрів. Керівник Міністерства з надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич, 40 років, критикує новостворену коаліцію та обрання Арсенія Яценюка головою Верховної Ради.

— Якщо коаліція збережеться в нинішньому форматі, ні про яку участь Партії регіонів у формуванні уряду не може бути й мови, — супиться політик. — Ми переходимо до опозиції.

Через скупчення біля Шуфрича журналістів міністри заходять до зали через інші двері.

— Забарикадували? — усміхається виконувач обов"язків міністра юстиції Олександр Лавринович, 51 рік. — Дайте пробратися.

Янукович запізнюється. Сідає. Мовчить майже хвилину. Усі тихо чекають.

— Я не знаю, яка причина відсутності Арсенія Петровича, але нам треба його привітати й побажати успіхів. Він — член нашого уряду, — починає Янукович.

Критикує спосіб, у який обирали нового спікера. Каже, що владну коаліцію передчасно назвали демократичною.

— Ця принизлива процедура, яку пройшли вчора 227 народних депутатів. Це — казармена демократія, коли кілька постів перевіряють волевиявлення своїх депутатів.

Зараз ви читаєте новину «Янукович привітав Яценюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі