четвер, 09 березня 2006 18:28

600 "тимошенківців" перейшли до донецьких

У місті Коломия Івано-Франківської області розколовся осередок партії "Батьківщина".

Найактивніші члени перейшли до партії "Держава-Трудовий союз", яку очолює соратник Януковича, колишній генпрокурор Геннадій Васильєв. У такий спосіб 600 коломийчан висловили свою незгоду із кадровою політикою центрального штабу Юлії Тимошенко.

Коломия — це красиве місто політично активних людей

У Коломиї утворилося два осередки партії: один чисельністю майже 600 осіб, інший — тільки 80. Другий осередок створив заступник голови коломийської міськадміністрації Петро Шлинько — за словами невдоволених БЮТівців, просто щоб головувати в ньому. Голова більшого осередку "Батьківщини" Михайло Геленей стверджує, що Шлинько використовує адмінресурс. Адже жоден коломийський канал чи газета не розміщує звернення осередку Геленея.

— А Коломия — це красиве місто політично активних людей. Вона завжди була стрижнем політичного життя Івано-Франківщини. З нею не можна так, — обурюється Геленей.

Коломийці неодноразово зверталися до центрального штабу, щоб ті скасували подвійність партії. Навіть передавали звернення особисто Юлії Тимошенко, під час її візиту в регіон. Жодної реакції вони не дочекалися.

— Ми переконалися в тому, що центральний штаб взагалі не турбують проблеми регіональних осередків, не кажучи вже про рядових членів партії, — сказав Михайло Геленей.

Зараз ви читаєте новину «600 "тимошенківців" перейшли до донецьких». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі