пʼятниця, 31 травня 2013 06:45

За три місяці до весілля виграв мільйон

— Катюха каже, їй пощастило. Бо влюбилася у вчителя музики, а заміж вийшла за мільйонера,— говорить 32-річний Олександр Євтушенко з Київщини. Позаторік у лотерею виграв 1,2 млн грн.

— У мене 24 березня день народження, — розповідає Олександр. – Тьотя завжди на іменини всім лотерейні білети дарує. Мені притащила п'ять штук. Сховав у сервант. У неділю вранці Катя каже: давай лотерейки перевірим. Включили тєлік, звіряєм цифри. Випали всі п'ять із п'яти. Я не знав куди дзвонити, бо була неділя. Набрав гарячу лінію. Спочатку думав, що виграв 6 мільйонів, але виявилось, що переможців п'ятеро. Гроші між нами розділили.

Олександр і Катерина були заручені. На кінець червня планували весілля.

— Замовили фуршет на 30 місць у сільському барі. Коли став мільйонером, замовлення скасував. Прогоріло 2 тисячі гривень завдатку. Але хіба може київський мільйонер у сільській барвусі свадьбу гуляти? Орендували яхту. Півдня Дніпром плавали. Гостей просили приходити в купальниках. Я хотів ще Потапа запросити, щоб гостей розважав. Катя ледь стримала. Сказала, щоб не смітив грошима. За 100 тисяч гривень добудували хату під Києвом. Решту грошей вклали в банк під відсотки. Зі школи пішов, щоб бізнесом займатися. Відкрили в селі магазин і диско-клуб. Двічі на місяць ходжу грати на весілля. Раніше мене всі Сашиком кликати, а тепер тільки мільйонером. Мене гроші не змінили. Добре, що вчасно одружився, бо вже б давно мільйон розпустив. Перший місяць щотижня родичі дзвонили і просили кілька тисяч позичити. Дружина тепер із кожної зарплати пачку лотерейок купує, а я — ні. Не вірю, що такому дурачку, як я, може два рази повезти.

2 291 особа задекларувала торік доходи в понад 1 млн грн, повідомляє Державна податкова служба. Найбільше мільйонерів у Києві, Донецькій та Дніпропетровській областях.

Зараз ви читаєте новину «За три місяці до весілля виграв мільйон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі