вівторок, 15 травня 2018 05:46

Учасника АТО зарізав сусід

За бійцем АТО 46-річним Сергієм СОБЧЕНКОМ справлятимуть сороковини в селі Бокове Долинського району на Кіровоградщині. Він помер у ніч проти 16 квітня від удару ножем у сонну артерію. У вбивстві підозрюють сусіда Віктора Поточняка, 48 років.

— Звечора хлопці щось святкували великою компа­нією, — розповідає 57-річна Ганна Біла з Боківської сільської ради. — Ніяких конфліктів між ними не було. Після застілля Сергій нібито пішов додому. А вранці його знайшли мертвим на вулиці. У вчиненні злочину підозрюють сусіда. Віктор ніде не працює. Приймає якісь ліки, бо має психічне відхилення, говорять. Коли його затримали, казав, що вбив Сергія, бо той не так на нього глянув. Наступного разу мав вже друге пояснення — в темряві переплутав його з іншим.

Сергій Собченко пішов на війну 2014-го. Служив у 55-й артилерійській бригаді. За рік після повернення зайнявся бізнесом. Разом із батьком орендували ставки, розводили рибу. Був одружений. Виховували сина дружини від першого шлюбу та спільну доньку.

— Смерть Сергія — трагедія для родини, — додає Ганна Біла. — На похороні його батько сильно плакав. Говорив: "Син війну пройшов, а загинув від удару ножа в рідному селі".

Зараз ви читаєте новину «Учасника АТО зарізав сусід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі