пʼятниця, 27 грудня 2019 05:20

Найбагатший чоловік світу розлучався шість місяців

38 млрд дол. отримала після розлучення американська письменниця 49-річна Маккензі БЕЗОС. Зі своїм чоловіком, власником компанії "Амазон", 55-річним Джеффом Безосом прожила 25 років. Процес розірвання шлюбу тривав шість місяців.

— Після тривалого періоду щирих намагань урятувати наш шлюб, ми таки вирішили розлучитися і залишитися друзями, — говорить Джефф Безос. — Ми щасливі, що знайшли один одного, і вдячні за роки, коли були у шлюбі. Якби знали, що із часом розійдемося, ми все одно зробили б це знову.

Компанію "Амазон" Безос заснував 1994-го. Зараз його статки оцінюють у $114 млрд. Він — найбагатший чоловік у світі за всю історію. З Маккензі познайомився під час навчання в університеті. Після одруження жили в орендованій квартирі. За кілька років мали вже п'ять маєтків у США. Виховували чотирьох усиновлених дітей. Вони залишилися з матір'ю.

Зараз Джефф Безос зустрічається з американською журналісткою 50-річною Лорен Санчес. Нещодавно вони відпочивали на італійському курорті Портофіно. Попливли туди на яхті бізнесмена вартістю $400 млн.

Зараз ви читаєте новину «Найбагатший чоловік світу розлучався шість місяців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі