четвер, 27 серпня 2020 05:30

Олеся Стефанко народила первістка в Маямі

Автор: Instagram Олесі Стефанко
  Олеся Стефанко представляла Україну на конкурсі ”Міс Всесвіт-2011”. Посіла друге місце. Під час вагітності продовжувала займатися спортом. У форму повернулася за тиждень після пологів
Олеся Стефанко представляла Україну на конкурсі ”Міс Всесвіт-2011”. Посіла друге місце. Під час вагітності продовжувала займатися спортом. У форму повернулася за тиждень після пологів

Модель, володарка титулу "Міс Україна Всесвіт-2011" 33-річна Олеся СТЕФАНКО народила сина в Маямі, США. За тиждень після пологів у соцмережі виставила своє фото в купальнику.

— Тіло швидко повернулося у форму, — розповідає Олеся Стефанко. — Режим не змінювала. Єдине — стала уникати лактози. П'ю чисту воду, маю здорове та збалансоване харчування. Перевагу віддаю цільнозерновим продуктам.

Олеся Стефанко родом із села ­Ковалівка Коломийського району Івано-Франківської області. На конкурсі "Міс Всесвіт-2011" у бразильському Сан-Паулу посіла друге місце. Це — найвище досягнення представниць України в цьому змаганні.

Згодом переїхала до Нью-Йорка і продовжила модельну кар'єру там. Навчається на мистецтвознавицю.

Олеся Стефанко понад три роки живе у шлюбі з білоруським програмістом Сергієм Алісєєнком. 2013-го у Нью-Йорку їх познайомили спільні друзі.

— Сергій сподобався розумом, турботою і джентльменською поведінкою. Ну і наполегливістю, — говорить Стефанко. — Коли ми познайомилися, я була розчарована в чоловіках. Він повернув мені віру. у представників сильної статі.

Весілля пара зіграла 2016 року на віллі в Італії. На свято запросили батьків і найближчих друзів. Після того багато подорожували.

— Мандрівки нас ще більше зблизили. Коли відчули, що стали одним цілим, вирішили — настав час народити дитину, — каже Олеся. — Під час вагітності я не припиняла займатися спортом. Трохи знизила інтенсивність, уникала стрибків і вправ на прес. Продовжувала вести спортивний блог.

Зараз ви читаєте новину «Олеся Стефанко народила первістка в Маямі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі