вівторок, 09 серпня 2011 00:30

Насті Каменських погрожує родичка

Автор: фото З САЙТА WWW.kamenskih_trinixy.ru
  Співачка Настя Каменських під час еротичної фотосесії для одного з глянцевих журналів 2009 року
Співачка Настя Каменських під час еротичної фотосесії для одного з глянцевих журналів 2009 року

Кажуть, що cпівачці 24-річній Насті Каменських погрожують на сайті "Твіттер". На сторінці артистки одна з користувачів Катерина Жмур залишила повідомлення: "Краще б ти загинула в тій аварії в 19 років, дура!".

— Настя нікому нічого поганого не зробила. Ми всі шоковані такими погрозами, — каже подруга співачки. Прізвища просить не називати. — Хто така Катя Жмур і чого вона хоче від Насті, ніхто з нас не знає.

8 червня 2006-го артистка зі своїм колишнім хлопцем Вовою Дятловим із Миколаєва потрапила в дорожньо-транспортну пригоду.

— На лівій нозі, від коліна і майже до стопи, в Насті залишився шрам, — згадує приятелька. — На трасі Київ—Миколаїв джип, у якому їхали Настя з Вовою, його батьки і дві молодші сестри, перекинувся кілька разів і загорівся. Винним у всьому був будинок на колесах, який купили Дятлови і причепили до джипа "Тойота Прада". Коли повз авто трасою промчала фура, потік повітря розгойдав трейлер, а той перевернув автомобіль. Пасажири вилетіли з машини на траву.

В аварії загинули батьки та молодша сестра Дятлова. 2008-го хлопець переїхав до столиці із сестрою Софією. Пізніше співачка з ним розійшлася. Але досі щороку 8 червня вони зустрічаються на поминках.

Кажуть, Настя і Катерина знайомі кілька років. За два тижні до повідомлення артистка додала дівчину до списку своїх друзів. Каменських ніяк не відреагувала на погрозу. Коментувати це відмовляється.

За чутками, Катерина родичка Анастасії. Прізвище Жмур мав батько співачки.

— Каменських — це мамине прізвище, — ділиться Настя. — Вона мене на нього записала, бо їй не подобалося татове. Мама говорила: "В мене дитина буде зіркою, артисткою, тому потрібно, щоби були красиве ім'я і прізвище".

Зараз ви читаєте новину «Насті Каменських погрожує родичка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі