четвер, 23 березня 2006 19:49

Море — то завжди хвилювання

 

"Шановний добродію Миколо! Колись Ви виступали перед студентами й говорили про символіку снів. Зізнаюся: трохи скептично сприймала народні тлумачення нічних образів. Та минув час, вийшла заміж, маю двох діток. Думки про здоров"я донечок спонукають прислухатися і до їхнього стану, і до своїх передчуттів. Недавно наснилося, що мої Оля та Валя у біленьких фартушках бавляться в класі біля зеленого вазона, поливають його. А тоді повсідалися на підлозі на якихось книжках чи журналах і почали їсти крейду. Я дивлюся на них, чую тріск і хрумкіт, бачу, як сиплеться білий порошок, а сказати нічого не можу. Так і прокинулася. Маю недобрі передчуття. Повідомте через газету чи особисто листом, що цей сон означає.

З повагою Людмила Іванівна,

м. Переяслав-Хмельницький".

Ваші материнські передчуття щирі, їм треба довіряти. Малята частенько нас турбують через негаразди, пов"язані з ростом, формуванням організму. Ваші дівчатка поливають вазон, отже, все буде гаразд. Але уваги їм слід приділяти більше. Якщо ви уві сні мовчали, то, може, потрібна ще й стороння допомога? Але не обов"язково це мають бути лікарі. Можете отримати якусь звістку, пізнати нове почуття.

Можливо, знайдете підказку в перукарні?

"А мені частенько почало снитися море. Тільки не те, яке я бачила в Криму, а якесь нове, голубіше. Гойдаюся собі на хвилях, пливу без зусиль. І так мені добре, легко. А хмаринки високі й легкі, пташки щебечуть, десь гуде пароплав, тільки далеко від берега. І я думаю: якщо здійметься буря, шторм, то занесе мене у відкрите море і не повернуся. Але ні вітру, ні грому. Штиль. Ніякі сонники не дивлюсь, а газету побачила в сусідів. Думаю, сон добрий, нема що й розгадувати.

Оксана, 20 років, студентка, м. Київ".

Мабуть, кожен образ, побачений уві сні, щось таки означає. Життя ваше, Оксано, врівноважене, без емоційних перепадів, дуже вас ніщо не турбує. Водночас ви трохи боїтеся жити, обережні, можливо, навіть бездіяльні. Але майбутнє нагадує про себе гудком пароплава, відкритістю моря, перспективою можливих проблем і труднощів. Море — то завжди хвилювання. Може, закохаєтеся чи вас хтось розхвилює?

"Сниться, що пишу листа. І щось креслю — ніяк не можу оформити думки. Наче хтось каже: "А кому ти пишеш?" Справді: хіба з"являться думки, коли не знаєш, кому вони адресовані? Дивлюся на конверт, що мав бути чистий, а там сказано: "У поштову скриньку не кидати, передати особисто". Тільки біда: не згадаю — кому. Ну, думаю, буду писати, а там нагадаю, кому й куди. Тільки взялася, як на вулиці заскандували: "Динамо" — чемпіон!" І зразу ж згадала, що маю писати депутатові, бо обіцяв при зустрічі допомогти обладнати спортмайданчик, залучити місцевих бізнесменів. Навіть його службовий телефон пригадала. Ні, думаю, писати вже не буду, а з самого ранку зателефоную... Жодного стосунку до спортмайданчика я не маю, депутатів не люблю, з ними не спілкуюся. Вранці звірила номер телефону зі сну — виявилося, що то перукарня. Ну, думаю, час робити нову зачіску.  

Наталя З., приватний підприємець, м. Київ".

Вам, Наталю, варто проаналізувати взаємини із родичами, друзями та знайомими. Здається, маєте якісь претензії до когось чи ревнощі, заздрощі, шукаєте посередників для примирення чи вироблення нової лінії поведінки. Можливо, саме в перукарні знайдете підказку? З іншого боку, ваш бізнес потребує нових імпульсів. Думаєте про інвестиції, кредити, збільшення прибутків, відкриття стабільної справи. А хіба нема думок про здоров"я? Підсвідомо ви відчуваєте, що слід ретельніше подбати про себе, зайнятися спортом, оздоровленням.

Зараз ви читаєте новину «Море — то завжди хвилювання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі