пʼятниця, 03 червня 2011 03:00

Марина Врода загубила паспорт у Каннах

Переможниця Каннського фестивалю, українська режисерка 29-річна Марина Врода загубила паспорт. Через це не може повернутися додому.

— Марина не пам'ятає, коли востаннє тримала документ. Після того як прилетіла в Канни, кинула його в сумочку. Де він подівся, не знає. Навряд чи хтось міг украсти паспорт. Усі цінні речі та гроші на місці. Але в жодній сумці та валізі документа немає, — розповідає київська знайома Марини, просить не називати її імені.

Два тижні тому Марина отримала "Золоту пальмову гілку" на фестивалі в конкурсі короткометражного кіно за стрічку "Крос". У Києві афішували кілька прес-конференцій за участю Вроди, але режисека брала в них участь по скайпу.

— Зараз Марина відновлює документи. До 10 червня планує прилетіти в Київ. Доки паспорт роблять в українському консульстві, вона залагоджує документальні формальності з французькими продюсерами. Ті поки що не дали дозволу на показ картини Вроди в Україні. Зате Марині запропонували привезти стрічку на російський "Кінотавр".

Зараз ви читаєте новину «Марина Врода загубила паспорт у Каннах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі