середа, 22 липня 2009 18:14

Київський мер виставив Андрієві Молочному літрову пляшку віскі

Автор: фото: Андрій ЄЛОВІКОВ
  Киянин Андрій Молочний із комедійного ”Дуету імені Чехова” показує, як дивується Володимир Жириновський, заступник голови Держдуми Росії
Киянин Андрій Молочний із комедійного ”Дуету імені Чехова” показує, як дивується Володимир Жириновський, заступник голови Держдуми Росії

"Я таким артистам, як Вєрка Сердючка, не завидую. Мене як чоловіка напрягає переодягатися в жінку", — 30-річний Андрій Молочний крутиться на стільці у столичному ресторані "Хата рибака". Сюди учасник шоу "Камеді Клаб Україна" приїхав сірим джипом "тойота".

— Поводитися, як жінка, легко, бо я в "Камеді" часто в образі Юлії Тимошенко. Але важко одягтися в мішуру і робити макіяж. Ненавиджу нафарбовані губи і вії, прогнуті від туші, панчохи і каблуки. Позавчора був на зйомках у Москві. Візажист мене трохи припудрив, сказав, що маю гарну шкіру обличчя. Мушу бритися щодня, бо сильно обростаю. Цим вдався у свого діда. Він брився двічі на день. Я так часто не можу, бо на шкірі з"являться подразнення. Якщо не голитимуся два дні, перетворюсь на чоловіка іншої національності.

Артистові приносять розгорнуте меню. Андрій відкладає його вбік.

— З Антоном Лірником 2006-го у Києві створили "Дует імені Чехова". Записали себе на касету і повезли в Москву до продюсера російського "Камеді" Гарика Мартиросяна. Наше відео йому сподобалося. Запросили на зйомки. Назву спершу придумали "Дует імені Леніна", але в останній момент передумали.

Із Лірником, 33 роки,  грають політичні пародії.

— Ми нічого не вигадуємо, беремо шматки текстів із новин й офіційних сайтів органів влади. Обіжати людей, у яких більше влади, ніж у тебе, не бажано. Ми шутимо, а не агітуєм за когось чи проти когось. Нам закидали, що працюємо то під Юлю, то під Ющенка. Я з Тимошенко вживу спілкувався тричі. Одного разу запросили нас на вечірку, де сиділа вся її партія. Жартуємо, а я відчуваю, як всі напряглися в залі — аж прилипли до стільців. І тільки-но Тимошенко засміялася — всіх попустило.

Ющенко найспокійніше реагує на наші жарти. Cидить і усміхається

Спирається на дерев"яний тин, яким відгороджений відкритий майданчик ресторану.

— На вечірці у Леоніда Кучми ставили номер "політичний дурак". Там Янукович, Ющенко і Тимошенко грають у карти політиками. Ющенко кидає карту Кучма, а я в ролі Тимошенко кажу: "Чого це Кучма ходить? Він же уже в отбої!" Людей, які сиділи біля Даниловича, поплющило. А коли Данилович залився сміхом, усі розслабились. Тричі викликали нас "на біс". А президент Віктор Ющенко взагалі найспокійніше реагує на наші жарти. Віктор Андрійович тільки сидить і усміхається. Коли зал заливається сміхом, піднімає руки над головою й аплодує. Віктор Янукович теж має гарне почуття гумору. Якось запросив нас на мітинг на Майдані — саме після свого виступу перед прихильниками. Люди під сценою махали біло-голубими прапорами, а ми їх розважали кілька годин.

Кладе руки на стіл, крутить ключі від авто.

— З київським мером Черновецьким теж легко жартувати. Леонід Михайлович любить шутки про себе. В неофіційній обстановці він толерантний і адекватний. За толерантністю йому поступається навіть Володимир Жириновський з російської Держдуми. На "Камеді" Черновецький приходив шість разів підряд із Олесиком (секретарем Київради Олесем Довгим. — "ГПУ"). Замовляли собі окремий столик. Після наших жартів виставляли нам літрову бутилку віскі і просили диск на пам"ять з номером про них.

Останні п"ять років Андрій Молочний живе під Києвом.

— Працювати у столиці можу, а жити — не виходить. Я виріс у малому місті — у Коростені на Житомирщині. Мама настояла, щоб їхав у Київ учитися, в аграрний університет на менеджера. Закінчив з червоним дипломом, вчився в аспірантурі, писав кандидатську на тему "Кон"юнктура ринку яловичини". Потім зрозумів, що то мені не треба. Коли пропускав пари, здавав теми окремо, після занять. Викладачі казали, я не туди поступив. Треба було йти в театральний. Я ще в університеті грав у КВН у команді "НА Ушах".

Андрій Молочний одружений. Має трьох синів. Про сім"ю не розповідає.

— Відпочиваю з ними по два дні на місяць. Нікуди не їздимо. Виходимо на подвір"я, на свіже повітря. Я не маю відпустки з восьмого класу, відколи пішов працював грузчиком. Що я тільки не розгружав!

Зараз ви читаєте новину «Київський мер виставив Андрієві Молочному літрову пляшку віскі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі