пʼятниця, 21 грудня 2012 06:00

Киянку переплутали з Дженніфер Лопес

Автор: фото З САЙТА www.segodnya.ua
  Киянка Дженнет Назарова (ліворуч), аби бути схожою на американську співачку Дженніфер Лопес, зробила хімічну завивку
Киянка Дженнет Назарова (ліворуч), аби бути схожою на американську співачку Дженніфер Лопес, зробила хімічну завивку

Киянка 32-річна Дженнет Назарова схожа на американську співачку 42-річну Дженніфер Лопес. Коли цього року в листопаді вона в рамках свого світового турне приїжджала до Києва, Дженнет переплутали з американкою. Усі ЗМІ тоді написали, що Лопес гуляла столичним пасажем зі своїм хлопцем, танцюристом Каспером Смартом. Насправді співачка в той час була в готелі, а гуляла містом Дженнет Назарова.

— Я теж фанатка Лопес, і коли дізналася, що вона приїхала до Києва, вирішила максимально ввійти в її образ. Одяг підібрала такий же, в якому вона була на концерті в Мінську. Із собою взяла свого друга. Пам'ятаю, як усі оглядувалися на мене і фотографували. А одна дівчина взяла в мене навіть автограф. Хоч я їй і відповіла російською, що я не Джей Ло, — розповідає киянка. — А наступного дня, коли мене показали по телевізору, мені стали дзвонити знайомі із претензіями, навіщо я це зробила. Від них я і дізналася, що потрапила у всі новини газет і каналів. Але найбільше мене здивувало, що ніхто не помітив, що я нижча ростом і значно худіша за співачку.

Дженнет родом із Туркменістану. Там отримала в конкурсі краси звання віце-міс країни. У віці 17 років переїхала до Києва. Закінчила ПТУ за спеціальністю швачка. Брала участь у різних фотосесіях. Стала візажистом.

— Через схожість з Лопес я вийшла заміж, — продовжує. — Зробила собі таку ж хімічну завивку, яку мала Дженніфер. Виклала це фото в соціальній мережі. Через кілька днів мені написав чоловік, який любить творчість співачки. Сказав, що здивований такій схожості між нами. Через місяць запросив на побачення, а ще через п'ять — запропонував вийти заміж.

Зараз ви читаєте новину «Киянку переплутали з Дженніфер Лопес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі