пʼятниця, 30 грудня 2011 00:15

Донька Гурченко виграла суд у вітчима

Автор: фото з сайта www.tochka.net.
  Російська актриса Людмила Гурченко була одружена п’ять разів. За останнього чоловіка була старша на 20 років
Російська актриса Людмила Гурченко була одружена п’ять разів. За останнього чоловіка була старша на 20 років

Кіностудію, трикімнатну квартиру у Москві, дачу в Новоглаголєво та автомобіль "тойота" акторки Людмили Гурченко успадкувала її донька 51-річна Марія Корольова. Майно оцінюють у 30 млн руб., це 7,5 млн грн.

Марія не спілкувалася з матір'ю майже 20 років. Про її смерть довідалася з новин.

На майно Людмили Марківни претендував п'ятий чоловік 56-річний Сергій Сенін. Він хотів поділити спадок навпіл, та падчерка відмовилася. Найняла одного з найкращих московських адвокатів. Після трьох судових засідань Марію визнали єдиною спадкоємницею.

— Оскаржувати це рішення я не буду, — каже Сергій Сенін. — Марія отримає все, що їй належить по закону.

Стосунки акторки й доньки зіпсувалися 1993-го, коли від передозування героїном помер онук Гурченко 16-річний Марк.

— Мама звинуватила мене у смерті сина. Після цього перестала зі мною розмовляти. Та я не могла прикувати Марка до батареї, щоб уберегти від наркотиків, — каже Марія Корольова.

Гурченко почала судитися з дочкою за однокімнатну квартиру своєї матері, Олени Олександрівни. Бабуся заповіла майно Марії. Суд постановив третину помешкання передати матері, решту — доньці. Зрештою Марія залишила квартиру.

7

мільярдів доларів спадку отримала вдова засновника компанії "Еппл" Стіва Джобса 49-річна Лорін Павел. Він помер 5 жовтня від раку підшлункової залози. У січні в Америці вийде 32-сторінкова книга коміксів про Джобса. Тоді ж у Голлівуді збираються розпочати зйомки біографічного фільму. Головну роль запропонували Джорджу Клуні

45,7

тисячі людей помирало в Україні в середньому за місяць у 2011 році

 

Зараз ви читаєте новину «Донька Гурченко виграла суд у вітчима». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі