четвер, 10 лютого 2022 05:20

"Дід не хотів помирати, поки не передав онукам дар мага"

Автор: ВОЛОДИМИР КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Хвилююся за долю племінниці, — пише 45-річна Наталія із Хмельницької області. — Її син — інвалід дитинства, хвороба Дюшена. Це рідкісне генетичне захворювання, спинально-м'язова атрофія. Хлопчику 13 років, він не ходить, сам себе не обслуговує, мати — його руки й ноги. Дитина потребує щоденного догляду. Племінниця має професію бухгалтера, але жодного дня не працювала. Чоловік ледачий, не хоче забезпечувати сім'ю".

Надсилає фото жінки в сонцезахисних окулярах і хлопчика в червоній кепці. Листи коментує київський біоенергетик Мирослав Олійник.

— У такому віці хлопцю допоможе лише реабілітація в Україні та за кордоном. Найближчим часом племінниця не зможе вийти на роботу, бо за сином ніхто крім неї не доглядатиме. Підтримувати їх матеріально візьметься благодійний фонд. Нехай не соромиться розповідати свою історію і приймає допомогу. Гарну роботу чоловік знайде навесні. Забезпечуватиме родину.

"У 50 почала зустрічатися з чоловіком, молодшим на 10 років, — пише киянка Олена, 52 роки. — Батьки проти наших стосунків. Живу з ними. Бо квартиру лишила синові, коли він одружився. Приховую наш роман. Нещодавно Артем запропонував жити разом. Я не готова, але відмовити теж не можу. Не знаю, що робити далі. Він хоче розписатися, а я мала вже два шлюби. Третє розлучення не переживу".

Біоенергетик запалює свічку. Обводить нею навколо фото кучерявої білявки з бородавкою на підборідді.

— Давно були б щасливі, якби переїхали від батьків і перестали перейматися думкою родичів. Два невдалі шлюби — їхніх рук справа. Надто часто сунули носа й давали поради, після яких ви сварилися з коханими. Не дозвольте зіпсувати теперішні стосунки. Прийміть пропозицію Артема й переїдьте до нього. За кілька місяців зрозумієте, що такого чоловіка шукали все життя. Не відновлюйте попередні стосунки, навіть якщо на цьому наполягатиме син. З колишнім чоловіком станете на ті самі граблі.

"Онука вперше завагітніла у 16, — пише 71-річна Олена із Закарпаття. — Згодом за батька своєї дитини виходити заміж відмовилася. У 23 роки, коли правнукові виповнилося 7, вона розписалася із чоловіком, який на 14 років старший. Там не було кохання, лише розрахунок. Він дарував їй дорогі телефони, забезпечував грошима. Тетяна покинула університет, жодного дня не працювала. Я попереджала, що завжди так не буде. Просила її вивчитися хоч на кого-небудь, щоб мати дип­лом. Тепер чоловік вимагає розлучення. Готовий залишити їй квартиру, але більше не утримуватиме. Яке майбутнє на неї чекає?"

— Тетяна влаштується на роботу не за фахом, але протримається недовго. Знайде іншого чоловіка, який підтримуватиме грошима її та сина. Йому народить доньку. Лише ­після цього узаконять стосунки. ­Вийде заміж вдало, хоч вам зять не сподобається. Не критикуйте, бо зрозуміти сучасну молодь непросто. Правнук буде зовні і характером схожий на вас. Виховувати дитину допомагайте. Але не дозволяйте, щоб вас зробили його нянькою. Більше часу присвятіть своєму здоров'ю. Погодьтеся на пропозицію онуки поїхати в санаторій. Заміну колінного суглоба перенесіть на літо. Швидше відійдете від наркозу і станете на ноги.

"Нашого діда лікарі чотири рази повертали до життя, — розповідає в листі вінничанка Тетяна, 49 років. — Люди в селі казали, що він знався на магії. До нього ходили гадати на картах. Коли через виразку сталася кровотеча, ми викликали "швидку". Дорогою дід непритомнів. Медики радили готуватися до найгіршого, але дід вижив, виписався з лікарні. Стан був важкий, ми з сестрою по черзі доглядали його. Він не говорив, але махав руками і щось мугикав. Кликав сусідку, яка теж знається на магії. Вона нам пояснила — дід чекає, доки приїдуть правнуки, тобто мої діти. Комусь із них має передати свою силу. Помер дід, так і не дочекавшись Володі й Назара, на руках у свого молодшого сина. Підозрюю, що магічні здібності відійшли до дядька. Але той заперечує. За собою помітила дивні зміни. Почала вгадувати наперед, за чим прийшла до мене сусідка і що хоче розказати подруга".

Біоенергетик дістає з конверта фото вусаня у вишиванці. Поряд стоять дві доньки і син. Всі — в білому одязі.

— Дар передбачати майбутнє передався всім онукам, вам теж. Свого дядька недаремно підозрюєте. Він стане дідовим наступником, якщо почне розвивати ці здібності. Може лікувати руками і бачити невидиме людському оку. Вам раджу менше спілкуватися із сусідкою й нічого не позичати їй увечері та на свята. Із хлібом, цукром і яйцями привласнює ваш успіх та енергію. Сіль здавна вважається сильним енергетичним компонентом. Її не можна позичати, як і останній окраєць хліба, крупні купюри, віник, срібні прикраси та амулети.

"Хочемо купити синові квартиру, — пише лучанка Ольга Петрівна, 58 років. — Але восени він одружився з дівчиною, яку знав всього два місяці. Ми від цього не в захваті, бо невістка гонорова. Живе з нами менш ніж пів року, а вже качає права. Якщо оформимо зараз житло на Руслана,— вона зможе претендувати на нерухомість, раптом дійде до розлучення".

— Квартиру купуйте в березні. Протягом лютого придивляйтеся до варіантів, але із завдатком не поспішайте. Оформіть на себе або чоловіка, а потім подаруйте сину. Успадковане і подароване після розірвання шлюбу між подружжям не ділиться. Даремно думаєте про найгірший сценарій. Розлучатися не планують. Народять двох дітей, матимуть чотирьох онуків і вісьмох правнуків. Не відмовляйте їх від наміру всиновити дитину. Стануть хорошими опікунами.

"Газету по-українськи" можна передплатити онлайн на сайті Укрпошти за "ковідну тисячу"

Зараз ви читаєте новину «"Дід не хотів помирати, поки не передав онукам дар мага"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі