пʼятниця, 02 вересня 2011 07:30

Черновецький не може розлучитися

Автор: фото з САЙТА WWW.tsn.ua.
  Столичний мер Леонід Черновецький з дружиною Аліною Айвазовою, донькою Христиною і онуками Леонідом та Аліною на дипломатичному прийомі в Колонному залі Київської адміністрації святкує Новий 2009 рік
Столичний мер Леонід Черновецький з дружиною Аліною Айвазовою, донькою Христиною і онуками Леонідом та Аліною на дипломатичному прийомі в Колонному залі Київської адміністрації святкує Новий 2009 рік

31 серпня у Печерському райсуді мали розглядати позов 56-річної Аліни Айвазової, дружини київського мера Леоніда Черновецького. Два тижні тому вона подала на розлучення. Суддя залишає справу без розгляду. Напередодні позивачка надіслала заяву з таким проханням.

— Мабуть, Льоня подзвонив і пригрозив. Йому зараз розлучення не на руку, — припускає у залі суду жінка у білій сукні. Називатися відмовляється. — Вони давно разом не живуть. Моя подруга у неї помічницею працювала. Тільки на людях Черновецькі створювали ілюзію міцної сім'ї.

Ні мер, ні його дружина на суд не з'явилися. Аліна Айвазова зараз відпочиває у Монако:

— Нас помирили діти. Я вирішила, що розлучатися нам не потрібно. Хоч мені дзвонили знайомі, казали, що Льоня має молоду і красиву коханку. Позов подала, аби привернути увагу публіки і підняти рейтинг чоловіка. За кілька днів після цього Льоня мені подзвонив і сказав, що кохає мене.

Подружжя побралося 1977-го. Мають сина, доньку і чотирьох онуків.

— Мій батько був проти нашого одруження. Після звістки про весілля в нього навіть стався інфаркт. Та мене дуже любив, тому організував шикарне застілля на 400 гостей. Як тільки ми з Леонідом перебралися до Києва, він нам допомагав. Кожного місяця висилав по 500 рублів, а тоді це були великі гроші. Тато був мільйонером, володів фабриками, ювелірними майстернями, антикварними магазинами. У дитинстві я купалася у перлах і діамантах. Щовечора батько приносив виручку — мішки з грошима. Льоня виріс у бідній родині, його виховувала мати. Мій тато допоміг йому вступити до аспірантури, розпочати бізнес. Якби не я, зараз Льоня валявся би у канаві і був алкоголіком.

За чутками, подружжя вісім років не живе разом. Черновецький зустрічається з киянкою Оленою Савчук. Раніше вона торгувала в універмазі "Україна".

— Ми дійсно скоро розлучимося з Аліною, — говорить мер. — Іншого виходу не може бути, бо ми не живемо як чоловік і дружина. Я поважаю Аліну, вона — мати моїх дітей і жінка, яку я довго любив.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький не може розлучитися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі