вівторок, 10 вересня 2019 05:45

Борис Дубовий пережив сина на п'ять років

У Львові попрощалися з керівником українсько-англійської кавової фабрики "Галка ЛТД" Борисом ДУБОВИМ. Його серце зупинилося на ­72-му році.

— Борис був хороший меценат, допомагав людям, — розповідає знайома 57-річна Валентина Пахалюк. — Я сама часто зверталася до нього по допомогу. Для бійців АТО багато робив, матеріально допомагав пораненим у госпіталі. Як треба було, то привозив хлопцям білизну, шкарпетки, бритви. Також опікувався інтернатами. Добрий був, не міг ніколи нікому відмовити. Він працював на багатьох львівських підприємствах і всі колеги відгукувалися про нього позитивно. Часто при зустрічах розповідав про сім'ю, дуже рідних любив.

Борис Дубовий народився в селі Гриньки Лановецького району на Тернопільщині. Закінчив Львівський політехнічний інститут. На фабриці "Галка" працював із 1985-го. За дев'ять років став її генеральним директором.

Був автором багатьох наукових праць, мав ряд патентів на винаходи. За його ініціативи у Львові встановили пам'ятник Юрієві Кульчицькому, власнику однієї з перших віденських кав'ярень. Борис Васильович був одружений. У нього залишилися дружина, син і п'ятеро онуків. Його молодший син Володимир помер восени 2014-го. В нього раптово обірвався тромб.

Зараз ви читаєте новину «Борис Дубовий пережив сина на п'ять років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі