четвер, 14 липня 2011 05:00

Білизну із цукерок купують для шлюбної ночі
5

Плавки відкритого крою обирають дівчата, які захоплюються еротичними зачісками у зоні бікіні
Фото: фото: REUTERS
Білизна з мотузків розщібається на спині. Вона візуально збільшує груди, підкреслює талію і стегна
Надувні бюстгальтери можуть збільшити груди вдвічі
Трусики вище пупка пропонують обирати жінкам, які хочуть втягнути живіт і боки
Модель переодягають перед показом колекції німецького дизайнера Ніколаса Трімпа на Берлінському тижні моди

На Берлінському тижні моди презентували колекцію білизни на наступну весну й літо. Під час першого показу на подіум вийшли моделі у трусах із завищеною талією.

— Вони нагадують труси до пупа, які носили наші бабусі, — каже німецький дизайнер Метью Ваґер, 38 років. У своїй колекції він випустив дві моделі білизни, яка втягує живіт. — Зараз більшість жінок заморочуються над тим, як приховати недоліки фігури. Вони сидять на дієтах і ночують у спортзалах. Щоб уберегти жінку від перевиснаження, я придумав утягуючі труси. Вони дозволять звузити талію. Зробив ставку не на висоті плавок, а на ширині гуми, що втягує боки.

Бюстгальтер, що змінює розмір грудей, виставив американський дизайнер Джеффа Баскі, 52 роки:

— Відкриваєте на бюстгальтері клапани, і він збільшується, мов надувний матрац. Такий ліфчик може збільшити груди вдвічі.

Найдорожчі безшовні трусики червоного і чорного кольорів дизайнер продає за $100, це 800 грн. Вони непомітні навіть під надто вузькою сукнею або брюками.

— Безшовна білизна створює ефект оголеності, — пояснює Джефф. — Ви одягнута, але почуваєтеся голою.

У прозорій білизні позує російська модель Олена Малініна, 18 років:

— Я вперше вийшла на подіум голою, — каже Олена. — Не розумію, нащо носити білизну, яка нічого не прикриває.

Прозорі трусики-танго німецький дизайнер Ніколас Трімп пропонує жінкам, які захоплюються еротичними зачісками у зоні бікіні.

— Жінку, яка носить прозорі трусики, ніколи не зрадить чоловік, — вважає дизайнерка. — Йому не потрібно роздягати таку жінку, щоб помітити всю її красу. Для пошиву я використовувала напівпрозору органзу, шовк та шифон. Кольори — тілесні, червоні й чорні. До такої білизни пропоную пеньюари з рюшами. Від того, в яких трусиках жінка, можу сказати, які в неї плани на день і на вечір. Труси-шортики або "боксерки" люблять спортсменки. У бікіні вбираються любительки вечірніх нарядів і вузьких джинсів. Купуйту білизну, що відповідає вам за розміром, не тисне і не сповзає, підкреслює фігуру і приховує недоліки. Забудьте про моду. Враховуйте свій стиль і тип фігури. Танго й бікіні ідеально виглядатимуть на струнких дівчатах. Власницям животика або масивних стегон краще віддати перевагу закритій моделі.

Жінки бояться одягати червону білизну.

— За стереотипом, її носять повії та стриптизерки. Насправді цей колір дуже збуджує чоловіків. Він може не сподобатися тільки імпотентам і невпевненим у собі. Непривабливо виглядає білизна синього і рожевого кольорів. Білий викликає асоціацію з невинністю й підкреслює недоліки фігури. Чорний найкраще розпродується. Він не змінює колір після прання.

Білизну з жувальних гумок і цукерок виготовила британська компанія "Етам".

— Кілька років тому в британських магазинах з'явилися ліфчики з шоколаду, — каже представник компанії Стів, 29 років. — Їх продавали по 100 фунтів. За два дні розкупили чотири тисячі комплектів. Солодку білизну одягають тільки раз. Потім її можна викинути або з'їсти. Беруть таку для першої шлюбної ночі і сексуальних ігор.

Зараз ви читаєте новину «Білизну із цукерок купують для шлюбної ночі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі