четвер, 22 січня 2009 19:40

Бекхеми знялися оголеними в ліжку

  Британка Вікторія Бекхем минулого року випустила лінію жіночих парфумів ”Сігнатюр”
Британка Вікторія Бекхем минулого року випустила лінію жіночих парфумів ”Сігнатюр”

Білборд зі знімками британського футболіста Девіда Бекхема, 34 роки, та його 35-річної дружини Вікторії з"явився в центрі італійського Мілана. Подружжя рекламує спідню білизну "Емпоріо Армані". Спочатку контракт з італійським домом моди Армані підписав Девід, за рік — Вікторія. Нині пара працює разом. За три роки чоловік отримає $28 млн,  дружина — 19,5.

Зйомки фотосесії "У ліжку з Бекхемами" проводили фотографи Мерт Алас та Маркус Пігот. На одному знімку Девід лежить у ліжку, а Вікторія сидить на підлозі в мереживній білизні. На іншому колишня співачка в білизні у горошок і туфлях на високих підборах лежить на підлозі тьмяно освітленого готельного номера. Ще на одній світлині вона сидить на краю розстеленого ліжка.

Джорджіо Армані, 75 років, вважає Вікторію "стильною та інтригуючою жінкою".

— Спідня білизна на ній спокуслива й зухвала, — пояснює.

Раніше Вікторія зізнавалася, що не любить позувати оголеною:

— Я маю жахливий вигляд. У мене обвисає шкіра на животі, ще й шрам від кесаревого розтину.

Заради роботи з "Армані" Бекхем розірвав 10-річний контракт із фірмою "Пепсі", який щороку приносив футболістові 2 млн фунтів стерлінгів. Раніше Девід носив спортивний одяг виключно фірми "Адідас". За рекламу цієї марки отримував $ 6 млн щороку.

Заробляти на рекламі — прибутковий бізнес зіркових пар. Власники фірми "Моторола" заплатили американській співачці Мадонні, 50 років, та її колишньому чоловікові 41-річному режисеру Гаю Річі $8 млн за зйомки в рекламному ролику. Колишній президент СРСР Михайло Горбачов, 77 років, і його дружина Раїса були обличчям марки одягу "Луї Віттон", отримали за це $700 тис. Боксерам Кличкам — братам 38-річному Віталію та Володимирові, 33 роки, — заплатили $3 млн за зйомки в рекламі німецького фітнес-центру. Стільки ж вони отримали за рекламу німецьких йогуртів. Торік Віталій Кличко знявся в рекламі пива "Чернігівське". Запевняв, що зробив це безкоштовно.

Зараз ви читаєте новину «Бекхеми знялися оголеними в ліжку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі